Det fins bare èn slutt. Alt annet er framgang

livet tok en brå slutt for Gro Johansen, som vi mintes idag i Saltstraumen Kirke.
Det var en vakker sermoni, og kirken var fullsatt. du betydde mer enn du ante, og vi var alle gla' i deg. Du var limet som holdt oss sammen, og selv om kontakten var sparsom den siste tiden var vi venner, og har opplevd ting sammen.
Idag ble en stor personlighet, og et fantastisk hjerte lagt til hvile, og vi minnes deg med kjærlighet og respekt.
Du hadde mange jern i ilden, og alle kommer til å merke at du ikke lenger er blandt oss.
Det var smertelig å innse idag at du er borte nå, men en berolighet og fin tanke at du har fått avslutningen din.
Du og moren din var mye involvert i berdiften til min tante, og du satt i styret. Vi hadde bedre kontakt før, og jeg vil minnes de gode stundene, og hvordan du trøstet oss når det var noe galt, og din rolige humor som bandt alle sammen.
Sammen med deg hadde jeg min første bilulykke, på tantes bursdag for noen år siden. Feiringen var såvidt igang, og jeg ble med deg for å hente en kake du hadde dekorert til henne. Det var en kjøretur på maks fem minutter, og vi smilte og lo over at det var sånn en vakker dag i april. det var kaldt, og veiene var glatte, men vi syntes det var herlig. når vi kjørte tilbake satt jeg i passasjersetet ved din side med kaketinen på fanget, og vi hørte på noe rolig musikk på radioen og jeg funderte på hvordan tante ville komme til å like gaven fr meg og mamma. Vi nermet oss, og jeg så ballongene og folkene som gikk over veien opp til huset hvor firingen skulle være.
Når du signaliserte at du skulle svinge til venstre, og gjorde det, kom en bil bak oss i stor fart, og jeg merket ikke at den ikke sakket farten. Når vi var i 90 grader med veien, og svingte av, traff en koloss av en rød Volvo 840 oss rett i siden. det var veldig glatt på veien, og vi snurret rundt noen ganger, sikkert fire ganger, før vi stoppet i grøfta. Jeg hadde ikke spesiellt vondt noen steder, men du gråt. Jeg spurte om du hadde skadet deg, men du sa det var gått bra. Jeg skjønte at han hadde truffet oss hardt, for du satt nesten mitt mellom setene og ditt sete var skeivt, som om det var brekt. Jeg kom meg ut av bilen, og så t kaken var blitt ødelagt av sammenstøtet oppi kaketina.
Denne dagen var veldig merkelig, det at du ikke hadde bilbelte på gjorde at du kunne hoppe til siden istede for å bli 25 cm smalere, som resten av Golfen ble. du hadde vondt i hofta, og jeg hadde et blåmerke på høyre skulder, men vi kunne gå selv. Du sa til meg at takk gud for at det ikke gikk verre, mens jeg var kjempelei meg for at kaken var ødelagt.
Vi dro ilag til legevakta på kontroll, og jeg funderte over hvorfor ikke Volvoen var blitt skadet.
senere har jeg lært at som å bli påkjørt av en Volvo er som å bli påkjørt av en traktor. de er solide, og det skal mye til.
Du var vidunderlig rolig, og trøstet meg med at det ikke hadde vært vår skyld.
Jeg var så gla for det, og jeg husker at etter denne hendelsen var du og jeg blitt nære venner.

Helt til det siste var det alltid slik a du hilset på meg i trafikken, og du hadde kontakt med moren min.
Du spurte stadig hvordan det gikk med skulderen min, og jeg svarte bare, jeg er nå glad den ikke led samme skjebne som setene i bilen hadde gjort.
Døden er noe vi aldri kan forberede oss på, selv om en har ligget for døden i et år vil det gjøre like vondt når personen er borte.
Jeg savner deg, og alt du sto for. Men du lever videre, i minnene, og i troen din, på Gud, og frelse i et liv etter døden.
Hvor du enn er nå, vær sterk, for det lærte du meg å være.
Du har det sikkert mye bedre nå, og vi her på jorden vil savne deg og verdsette hvert sekund vi tilbrakte sammen med deg.
Hvil I Fred <3

3 kommentarer

Marianne Johnsen

04.jun.2009 kl.19:58

Kondolerer.
R.I.P

julia

21.jun.2009 kl.00:07

Du skriv utruli bra!

Herman T. Lund

21.jun.2009 kl.00:57

hmm takk

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utafor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger å kommentere saklig. Jeg har ikke sluttet å blogge, men tar meg en logisk pause fra det å legge ut ting og å skrive om ting som har med meg å gjøre. Det kan gjerne være jeg skriver om noe med et tema.

Kategorier

Arkiv

hits