Er TVtitting en sykdom? (dedicated to mads1)

Vi er alle sosiale vesner.

>Right?

Ihvertfall, jeg innrømmer glatt at jeg ser mye på tv. Når vi er her, hos Nils1, ser vi veldig mye på tv, samt sitter med dataen (kommer mer om i senere innlegg).

Alle ser mye på TV. det er klart, fordi vi er late. På TV får vi vite alt vi trenger, og det er underholdning og informasjon overallt hvor vi zapper. Vi kan site i timesvis å glo' på boksen, uten annet enn dopauser og et pas sigaretter eller pryller.

Om vår oppførsel innad i gjengen er lik resten av landets? Ja, det tør jeg påstå. Spesielt på "a  rainy day", når an ikevil gå ut for annen grun enn en tur på butikken for å kjøpe Cola og chips. Vi spiser middag i form av frossenpizza, og vi gjør det på sofaen foran den elskende boksen. Boksen er nå erstattet med en slank pyntegjenstand på nermere 50"(tommer) som er like mye til undring og underholdning som den fungerer som en pyntegjenstand. Jeg har nylig fått bekreftet at på de fleste syklubber står TVen på under hele klubbmøtet, sånn at deltagerne kan skifte fokus til og fra.

Så. Min konklusjon er: JA!! Alle ser på TV, å vi ser MYE på det. TAkk til Anders R Madsen for idè til inlegg.

Vi blogges !

2 kommentarer

Johanne

05.jun.2009 kl.09:04

- Television has proved that people will look at anything rather than each other.

Liker bloggen din! :D

Herman T. Lund

05.jun.2009 kl.13:03

jeah Johanne ! takk

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utafor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger å kommentere saklig. Jeg har ikke sluttet å blogge, men tar meg en logisk pause fra det å legge ut ting og å skrive om ting som har med meg å gjøre. Det kan gjerne være jeg skriver om noe med et tema.

Kategorier

Arkiv

hits