Eksamen snart? Smart valg Mathias ...

Det er mandag, 10ende klasse på Saltstraumen skole chiller på pcene og jobber med noen matteoppgaver(enkelte).
Klokka er en par minutter på 9, og vi venter på konstituert rektor som skal fortelle oss om vi kommer opp i eksamen.
Jeg vil at vi kommer opp idag, fordi om jeg har eksamen på onsdag, kan jeg reise til Oslo > Danmark på torsdag uten å stresse !
Har kansje ikke nevnt det, men jag skal sammen med faren min på slektstreff i Danmark i helga, og returnerer via Oslo igjen på mandag.
For å referere til overskrifta, så er ikke Mathias kommet. Klokka er 9, og Mathias burde vært her, håvar er her selv om han er syk.

NÅ KOM REKTOR!
 Vi kom ikke opp i eksamen på onsdag >< piss O,o
Jaja, får håpe jeg kommer har eksamen på torsdag da.
Når det gjelder eksamen, har jeg lyst å komme opp i Historie. Spesiellt om en stor historisk hendelse, verdenskrigene, sult og elendighet eller noe..

Nå stikker håvar hjem, og jeg lurer på om jeg skal gjøre det samme, er sykt tett i alle slimhinner og hoster som Farfar Ove(d.18/10/07), som døde av KOLS : )
hah, nok om det, Mathias slapp unna med skrekken, han sover sikkert ut etter jobbinga i helga. Mathias jobber på Kafe kjelen i Saltstraumen > Ripnes, dra å plag han når han er på jobb? Jeg joiner!

Men, vurderer nå seriøst å kansje jobbe litt siden vi ikke kom opp i eksamen idag..
Vi blogges, ha en superduper dag (( :

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utafor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger å kommentere saklig. Jeg har ikke sluttet å blogge, men tar meg en logisk pause fra det å legge ut ting og å skrive om ting som har med meg å gjøre. Det kan gjerne være jeg skriver om noe med et tema.

Kategorier

Arkiv

hits