Emilie Valmo <3

Joda, nå er det blitt kveld, og vi hører på musikk, og jeg prater i telefonen med en kjempesøt jente jeg har fått kontakt med på blogg.no faktisk ; o

Emilie liker bloggen min, og vi ble kjent via kommentarer og at vi ble venner over blogger ; D

Utrolig søt jente, er'så gla i deg (L) Altså, Jeg leser Emilie sin blogg, som hovedsaklig er en dagbokblogg, og jeg liker den.
Emilie er like gammel som broderen, men det betyr vel ikke noe? ; $

Faktisk er jeg litt overrasket over at jeg ble så fort interresert i deg, siden jeg vanligvis "trenger" å møte en person face2face, men med deg har vi faktisk ik møttes ennå, men jeg føler at vi kjenner hverandre.  Altså, jeg mener å huske ar Emilie var en av di første som leste bloggen min fast, og det at hun gidder, er ganske utrolig siden mange av temaene mine er tunge og sosialt kritiske.

Men jeg er glad du finner interesse i meg og mine temaer, jeg syns du er kjempebra, og er så gla for at jeg kjenner henne ;$ gleder meg til jeg får treffe deg pus ; €

Vi blogges, skal nok komme tilbake til oppsummeringen av DKturen ; D

5 kommentarer

ida og mathilde

21.jun.2009 kl.01:31

heisann, fin blogg:) God sommer!

Stikk gjerne innom vår blogg,
legg gjerne igjen en kommentar!

EmilieValmo

21.jun.2009 kl.01:33

awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwi
glad i deg også, kjære ;€

Herman T. Lund

21.jun.2009 kl.01:33

hehe ;€ : D gla i dæ

EmilieValmo

21.jun.2009 kl.09:29

;€

.. Mari. - Vinn sminke!

21.jun.2009 kl.11:52

Aw. Too cute! :)

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utafor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger å kommentere saklig. Jeg har ikke sluttet å blogge, men tar meg en logisk pause fra det å legge ut ting og å skrive om ting som har med meg å gjøre. Det kan gjerne være jeg skriver om noe med et tema.

Kategorier

Arkiv

hits