Lydopplevelse? Hell yea!

I lys av mine nyeste erfaringer og tanker har jeg funnet ut hva som er min lidenskap.

Musikken.
Ganske åpenbart for de av dere som kjenner meg godt, og jeg har innsett at det er jo klart.
Når jeg var i Oslo var vi jo på denne autentiske platesjappa, og her oppdaga jeg at dette vil jeg gjøre oftere. etter å ha vært der i tre timer og funnet 6 plater betstemte pappa seg for at jeg skulle få meg platespiller !
dette var digg, for når jeg fant ut at jeg skulle ha et par Pink Floyd plater på vinyl hadde jeg ikke tenkt på platespiller, men dette var jeg jo selfølgelig veldig med på (Y)
Mannen på platesjappa ga oss veibeskrivelse  til en hi-fi butikk lenger oppe i ullevållsveien, og der fant jeg fort ut at jeg hadde kommet rett.stedet ble drevet av to riktige nørder som visste alt om Hi-Fi og som sikkert begge to hadde enorme platesamlinger hjemme.
Disse typene var utrolig hjelpsomme, og jeg tror ikke de tulla med meg engang, at de virkelig solgte meg det som var best egnet for meg, en nybegynner innen det faget platespiller er.
Da jeg forklarte for selgeren at jeg skulle fly hjem samme kveld, fikk han ordna med at han fikk et pålitelig bud til å bringe meg platespilleren til butikken før jeg begynte å få det travelt.
Imens snakket vi mye om musikk, og om anlegg, og om hvilken forsterker jeg har her hjemme, og at den sannsynlig vis hadde phono-inngang. Det har den !
Videre lærte jeg om at grunnen til at CDspilleren på anlegget mitt ikke fungerer(den hakker og hopper fram og tilbake fra spor 1-9-3 osv), er fordi glasslasere(lasere generellt i CDspillere) ikke tåler røyk. så jeg fikk instruksjon om hvordan jeg skulle rense den, så når vi har flytta skal jeg orne det, fordi det virker som jeg må skru opp kabinettet for å komme til : ) Utrolig takknemlig her altså, om dere nå skulle lese dette en av dere hærlige mennesker, men dere redda mæg fra å muligens kaste driten ut av et vindu !
Ihvertfall, dette ledet oss ut i emnet kvalitet, og lydkvalitet, og hvor mye penger en ekte Hi-Fi geek kan bruke på anlegg. Det var da de viste meg ned i kjelleren hvor dette fantastiske anlegget var satt opp, med Harddiscer som renset CDer for bitfeil, renset lyden, og paneler som dempet rommets akkustikk, samt masse  CDer som hang på veggene. jeg satte meg først i sofaen, men når musikken var i gang, sattejeg meg på gulvet i stereoposisjon med fjernkontrollen ved min side, og helt i transe.
Jeg hørte selfølgelig på mitt elskede Pink Floyd, og tror det var The Wall Disc 2 jeg hørte på.
når vi hadde vært der i kansje en og en halv time, kansje mer, who knows, dro jeg derfra sammen med min smørblide far som riktig følte han hadde riktig fåttt kontakt med sin sønn denne dagen.

Jeg kan desverre ikke koble opp anlegget elelr teste platespilleren før vi er flyttet inn i leiligheten, så for øyeblikket står anlegget fortsatt her, og platespilleren i leiligheten.
Jeg har også funnet ut at jeg må skaffe meg deltidsjobb, evt. sommerjobb, selv om jeg vet at jeg har vært sent ute på grunn av  flyttingen og Danmarksturen og at jeg bare er helt surrete i hodet for tiden.
Dette med en sommerjobb er jo da for å kunne betale for et respektabelt høyttaleranlegg som vil gi meg max lydopplevelse ++ at jeg burde skaffe med en moped har jeg skjønt (Y)

Q! Vet du om en brukt datamaskin som kan selges billig? Jeg er snill og spiller gjerne mellommann - Skal finne data til noen venner.

Men nå ble det fryktelig sent dere, jeg komer til å trenge lykke til å en hællvettes kraftig alarm om jeg skal gjennomføre oppstandelse klokken 9, og  det er 3 timer og 47 minutter fra nå av.

Vi Blogges folkens!

8 kommentarer

Johanne Veiteberg

23.jun.2009 kl.05:27

Q! - Nei, desverre.
Var det ingen andre kunder de måtte ta vare på der?

Nå begynner morran snart.
NATTA :D

Herman T.

23.jun.2009 kl.05:42

Det var det sikkert, men de var hvertfall supre kundebehandlere, for var det andre der fikk hvertfall ikke jeg tid til å misunne den ; )

Kamilla

23.jun.2009 kl.15:39

Sv; tusen takk : D
Skal til Bergen ;)

BENT ERLEND "FUCKINGS " OUS

24.jun.2009 kl.00:20

Sv; Bloggcamp er Europas første bloggfestival, der bloggere fra overalt i Norges land samles for å møtes face 2 face, bli kjent, blogge sammen, stifte vennskap osv :p Vanskelig og forklare.

chocolat3

24.jun.2009 kl.00:46

Sv; Det var noe han fulle mannen sa, glemte å nevne det i innlegget. Hasj,var sammenhengen. Han sa att han hadde sagt til sin far att med hasj, så kjørte man som en engel.
Skjønner skuffelsen ved å ikke merke ting før det er for sent.

Oda

24.jun.2009 kl.01:36

Sv: Ikke sant? St. Hans burde bli promotert mer her i Norge. Så deilig det høres ut med midnattssol! Skulle ønske det var sånn i hele Norge. Det finnes jo ikke noe bedre enn å sitte ved sjøen med rolig musikk, bål og pledd hele natten.

Det var et langt innlegg med mange vanskelige ord, men gamle plater er gøy! Det er liksom noe annet å høre musikken sånn den var ment å høres enn å laste ned en sang på limewire. Lykke til med innstalasjon av platespiller. Har dessverre ingen PC til salgs for tiden.
God sommer videre!

Herman T. Lund

24.jun.2009 kl.02:52

Undervurder aldri gleden av en saklig kommentar folkens! følg Odas eksempel (Y)

Oda

24.jun.2009 kl.02:59

sv: Ja, det med å snuble naken i fjæra er et kjent problem (?) Det er forsåvidt ganske lyst her også, men ikke lyst nok!

Og følg mitt eksempel dere! Det er alltid bra :D

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utafor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger å kommentere saklig. Jeg har ikke sluttet å blogge, men tar meg en logisk pause fra det å legge ut ting og å skrive om ting som har med meg å gjøre. Det kan gjerne være jeg skriver om noe med et tema.

Kategorier

Arkiv

hits