I ren nostalgi.

I ren nostalgi over dagene som har vært, vil jeg skrive et helt usaklig innlegg hvor jeg skal forsøke å ta med så mye som mulig uten å bli personlig.
 - Men ikke forvent deg mer enn en halvside, klokka er nemlig 02:10 om natta:)

For en uke siden hadde jeg akkurat kommet hjem fra Danmark dagen før, og hadde denne tirsdagen vært på Bratten sammen med noen fra klassen min å tadd første steg mot mopedlappen, nemlig teknisk kjøring(som eegentlig er 2skritt siden du må ha trafikalt grunnkurs, men hallo).
Tenkte jeg skulle slenge inn et bilde noe saiko mopedkjøring, men det finnes ingen å slenge... Utrolig kjipt, skulle gjerne sett Anders' og mitt ansiktsuttrykk idet vi ble tre i bredden når Mathias kjørte forbi anders på innsiden mellom han og et hushjørne, på det som ville vært et fortau hadde ikke dette vært en miniatyrutgave av et trafikksamfunn ment på barn små nok til å passe i de 50x120cm lange "pelle politibilene".
Dette sier også litt om hvor bred en veibane var, og vi kjørte på fullvoksne mopeder (egentlig ikke, det var slike stygge zoomere som kjøreskolen bruker nå for tiden), så du kan forestille deg hvor trangt det var. 

Fint å ha dette minnet om klassen min, selv om vi manglet tre stykker som ikke skulle ta mopedlappen, fordi jeg ikke var med på noe som forgikk på foregående fredag, og rafting den dagen jeg kom fra DK.
Avslutningen på Torsdag ble utrolig følelsesladet, og de kraftige nikotinabstinensene mine kombinert med at jeg var på gråten, gjorde at jeg må ha hørt forferdelig ut når jeg ga en kjapp "tale" til læreren vår, Heidi Mikalsen(Du kan ikke være noe annet enn den beste, jeg er sykt priviligert som har fått ha deg som mentor og kontaktlærer i disse tre år), og presenterte en gave til henne på vegne av klassen som noen i foreldregruppa hadde fikset. 
Også veldig fornøyd med vitnemålet mitt, fikk 5 på begge eksamener, og disse trakk snittet mitt til 4,2, noe som er en halv karakter opp siden jul! Jeg er storfornøyd med semesteret jeg har lagt bak meg, og ser fram til å komm inn i et nytt skolemiljø med nye lærere og medelever. Siden jeg ikke fikk holde den lange talen jeg egentlig hadde lyst til foran hele forsamlingen, passet jeg på å være på parkeringsplassen da Heidi kom til bilen sin og skulle dra. Vi snakket ganske lenge, og hun ønsket meg alt vel videre.

Jeg er i etterkant av min plutselige avvenning fra nikotin blitt veldig tyggistyggende, og jeg trives med det, siden jeg kjøpte en slik en "Travel Pack" med ca 30 pakker av yndlingstyggisen min i taxfree på Kastrup.
Der kjøpte jeg også litt forskjellig "Slik' " som nå idag ble fortært. Colaen jeg fikk før ikveld er også tom, så jeg har egentlig bare overlevd med å høre på Iced Earth de siste timene. Ah, må hente ny tyggis!

Når vi snakker om Nostalgi.
Her har jeg bodd i 4-5 år, og nå skal jeg flytte.
I dette lille murhuset med utsikt mot Saltstraumbrua og Skjærstadfjorden har jeg bodd en stund nå, men som et produkt av en livssituasjon i foransdring, flytter jeg sammen med min kjære mor til en leilighet på Mørkved, som er mye nermere Bodø, hvor jeg begynner på videregåede skole til høsten, samt at vi kommer nermere kjærsten til mamma :)
Vi er nå omtrent ferdig med malingen og i morgen begynner vi for alvor med flytting, av møbler og større ting, Benytter her anledningen til å takke de gode vennene våre Mojde og Mehdi (litt usikker på stavingen her), som mamma har blitt kjent med hjennom hennes prosjekter hos Asylmottaket på Tv.Landet for at de har vært så utrolig snille å hjulpet oss med malingen så vi blir ferdig i tide. De er også ute etter å kjøpe en brukt datamaskin for en billig penge, så om du vet om en, eller har en, si gjerne ifra til meg enten som kommentar eller som melding på min side her på blogg.

Det virker videre som jeg er i en merkelig periode med bloggingen,
det ser ut som jeg kun finner inspirasjon til å skrive noe mellom klokken 2 og klokken 6 om natten/morgenen. men nå er det altså kveld for meg også, ser for meg en lang dag imorgen med hengerlass og bæring av møbler opp trappene til 3dje etasje, hvor leiligheten ligger.
Wish me luck, I'll bless yah' : D

Sov godt resten av natten og utover dagen, og nyt det du får med deg av det som eventuelt blir igjen av den.
>Lev miljøvennlig: Vis dine medmennesker respekt, vær elskverdig mot dine nermeste, og Kildesorter sokkene dine!
Kthx.

Vi Blogges!

8 kommentarer

chocolat3

25.jun.2009 kl.01:38

sv; Ahh.. høres passe deiligt ut ^^

Solveig ;p

25.jun.2009 kl.01:42

d va jo skikkeli bra Herman :DD
du e flink me ord

Herman T. Lund

25.jun.2009 kl.01:48

Jøu, d va nu min medfødte gave ; o (ja æ e misførnøyd, koffer kunne du ikke lært mæ å spell munnharpe istede?) O,o

Solveig ;p

25.jun.2009 kl.01:50

jaaa :D
du e flink ^^
munnharpe?? xD

Herman T. Lund

25.jun.2009 kl.01:53

O,o Ofc, alltid drømt om å kunne spille det, men klarer det for faen ikke ! (U)

Solveig ;p

25.jun.2009 kl.01:54

uffda :o
mn ka faen e egentli ei munnharpe? (a)

Oda

25.jun.2009 kl.01:57

sv: Takk for det:) Gleder meg veldig til køben!

Og ja... flytting er forferdelig... Skulle liksom pakke ned rommet mitt idag. Det ser værre ut nå enn det gjorde for 12 timer siden.

Herman T. Lund

26.jun.2009 kl.19:14

Nemlig, sånn er det her og, alle tingene jeg har nedprioritert som jeg ikke følerr trenger å ævre med nå bare ligger på gulvet og på sengen, hyllene er borte og boret er på tur ut så ingen steder å midlertifig lagre noe annet enn på gulvet og sengen !

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utafor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger å kommentere saklig. Jeg har ikke sluttet å blogge, men tar meg en logisk pause fra det å legge ut ting og å skrive om ting som har med meg å gjøre. Det kan gjerne være jeg skriver om noe med et tema.

Kategorier

Arkiv

hits