Ja, så var det dagen idag.

Dagen idag er riktignok ikke ferdig, men når jeg kommer tilbake hit går jeg sikkert rett i seng.

Har ikke hadd spesiellt mange interessante tanker idag, altså ingenting verdt å skrive om, men kan til gjengjeld dele med dere hva jeg har gjort sålangt idag.

Planen min om å stå opp tilig brast for meg da jeg klokka kvart på ett våknet av noe bannskap fra andre siden av huset, og det var altså min lystige mor som fyrte av et par fargerike fraser om at vi hadde forsovet oss litt :)
men hengeren var klar siden vi fylte den opp i går kveld, og etter litt etterfylling og småspising var vi klare.
vel framme på mørkved fikk vi lastet og bært det som skulle opp i leiligheten dit, det er opp to etasjer, blir slitsomt når man bærer hyller, bord, eg esker.
Videre pratet Trond og jeg litt om kultur, og så pirket jeg litt på anlegget mitt¨, så er veldig spent på hvordan det fungerer når jeg kan sette alt sammen i en hylle.
Jeg har nå det meste av rommet mitt pakket og flyttet, bortsett fra en del småting og senga, panelovnen og gjestemadrassen ;p Jo, og skrivebordet mitt, men det er på tur ut nå (Y)

Q: Har du/vet du en datamaskin du kan/som selge(s) for en billig penge til mine venner fra Iran? De er i et tidlig stadie av å etablere seg her, og jeg skal hjelpe den på vei, ettersom de har vært utrolige hjelpsomme med malingen i leiligheten. På forhånd takk!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utafor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger å kommentere saklig. Jeg har ikke sluttet å blogge, men tar meg en logisk pause fra det å legge ut ting og å skrive om ting som har med meg å gjøre. Det kan gjerne være jeg skriver om noe med et tema.

Kategorier

Arkiv

hits