Kommer folk til å legge merke til meg om jeg ..?

Stiller ikke vi alle oss dette spørsmålet noen ganger på en dag?
Det bliir kansje brukt som en måte for oss å avgjøre om noe er en god måte å gjøre noe på?
-Altså, om du er 15 år kan det hende du gjør noe for å imponere eller for å skremme, mens om du er en 44 år gammel politiker er det kansje når du skal skape debatt du må stille deg selv dette spørsmålet?
Er alt fake? Jeg håper ikke det.
Det er ikke noen sak å si at det er mainstream å skille seg ut nå for tiden. Det har det ellers alltid vært, unntatt i Kina og Russland/Sovjetunionen ... men det forklarer vel seg selv? Teknologi gjør sitt til at det blir enklere å skille seg ut, fordi kansje jeg kan kjøpe meg et headset som ser ut som en blå ballong, eller du kan synge i en mikrofon utformet som en dildo? Vel, om livet ditt er formet av andres mening om det, da er deet vel ikke ditt liv eller dine standpunkt, er ikke ditt liv da overtatt av de andre som du lar styre det? Tenk over dette, fordi. Om mitt liv ikke er like mye verdt som ditt liv hvordan skulle vi kunne vite det om vi ikke sammenlignet sømmene? Ikke la sammenligning oppta tid, bruk tid på å vær deg selv uansett.
La det bli mainstream sier jeg !

litt om hva jeg kaster bort verdifull hjernekapasitet på (Y)

Vi Blogges!

Én kommentar

Lene

06.jul.2009 kl.00:11

SV: hei hei.. Vi er i hovedstaten i Ungarn, Budapest! :---)

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utafor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger å kommentere saklig. Jeg har ikke sluttet å blogge, men tar meg en logisk pause fra det å legge ut ting og å skrive om ting som har med meg å gjøre. Det kan gjerne være jeg skriver om noe med et tema.

Kategorier

Arkiv

hits