A generally scruffy Right-off-the-farm' look. -'N some more!

Good grief, har d gått 5 dager siden sist jeg postet et innlegg? !!!!! Huff, jeg skammer meg, det handlet om noe så banalt som (still;awesome) tilbakemeldingen fra inntakskontoret. Hmm, Dagene er så fine nå, og alt er så bra, at mitt minste problem blir vel å ha ideer og tanker + inspirasjon til å skrive, på den andre side er det at skrivingen forhindres av min sommerlige sinnstilstand og virrete væremåte. Men slik går dagene når man har jente å bryne seg på og å nyte sommer å natur i vakre bodø sammen med feststemte venner og bekjente ;-D

 Ja, det var tanker og fakta surret fast på et febrilsk feriepreget innlegg; kort, ganske usaklig og ja, preget av at jeg skriver et par ord, å så sjekker msn eller facebook eller hva som foregår.

Ble utrolig gla i filmen jeg så før jeg satte meg på dataen i kveld, sjekk den ut, basert på min anbefaling alene, 'you got the stones [Comic book villians - Youtube, trailer] ?

Vi Blogges, Nyt sommeren, som sommeren også nyter deg  xD !

 

ouh, Disturbed - Down with the sickness

 

OG! Jeg fant et bilde fra da jeg og faren min besøkte Shamsa m/ familie i Malmö, i etterkant av DKturen min

herman og brnen

Tidlig om morgenen når vi skulle stresse avgårde å ta toget til kastrup for å fly derfra til oslo, jeg har Noah på armen, og Laura habibba klemmer meg :-D Herlige barn, gla vi i det hele tatt fikk stukket innom, har ikke sett dem på 3 år nesten !

 Vi Blogges! glaidæjentami

8 kommentarer

EmilieValmo

15.jul.2009 kl.11:08

gla i dæ å :€

EmilieValmo

15.jul.2009 kl.14:27

sv. heahea, logg på msn din smarting ;€ (L)

Charlotte

15.jul.2009 kl.16:02

så søtt bilde :D

Johanne Veiteberg

16.jul.2009 kl.00:58

så nusselige barn! :D

Herman T. Lund

16.jul.2009 kl.02:51

HahEhaeHahA, måtte le, men det er bare Johanne som vet hvorfor !

transformersownz

16.jul.2009 kl.21:58

Awesome!

Johanne, hu derre pervo

17.jul.2009 kl.11:21

e veit alt! (8

susanne

19.jul.2009 kl.02:18

så søte unger!

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utafor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger å kommentere saklig. Jeg har ikke sluttet å blogge, men tar meg en logisk pause fra det å legge ut ting og å skrive om ting som har med meg å gjøre. Det kan gjerne være jeg skriver om noe med et tema.

Kategorier

Arkiv

hits