En horribel natt med vonde mistanker og x>:o

Jeg har hatt en lang dag, og en natt som bare plutselig tok slutt, jeg har ledd, jeg har vært gla, jeg har trøstet, og!

Jeg fant opp en ny smiley, ved en tastefeil i en samtale på MSN.
familyguystewiespankmeredshirt
Uknow hvem du er = 'D

Ja, det var den smileyen jeg nevnte, var det ikke?
Check it out:    [SIZE=26]x>:o[/SIZE]

Jeg skal være i Bodø Shitty idag, sammen med Chatrine, vi har nesten ikke hadd kontakt på flere måneder, men når vi komemr på at den andre eksisterer, er det alltids så koslig. Så ikke prøv å kontakt meg, har fremdeles ikke telefon, men Chatrine, som har både fettnerd, nettby, og en inaktiv blogg mener jeg og huske.
Men jeg tror du har guts til å besøke vår lille by, Bodø å finne meg, tror du ikke?;)

Jeg savner jentami (L)[link 0o]

thisrabbittakesnoshit

Vi Blogges <3

5 kommentarer

EmilieValmo

17.jul.2009 kl.11:10

sv. ka du sitt å gråt før ? : o
æ savna dæ, mer enn du ana. æ e veldig gla i dæ, så tell me. ka som har skjedd ? : o

Johanne, hu derre pervo

17.jul.2009 kl.11:19

aww, hils chatrine - hun er super! ;¤

transformersownz

17.jul.2009 kl.18:53

Hahah, vi eier!

☆Rebella☆

18.jul.2009 kl.00:37

sv: Hjertelig tusen takk for de vakre kommentarene, jeg ble så utrolig glad:D SÅ herlig å lese!
Knallgøyt at du vil høre meg gaule litt, du også, slikt digger vi;p Det er link til youtubesiden min på bloggen (Rebella - meg på youtube, heter vel linken).
Og haha, jeg kan så absolutt tenke meg at du liker best den 'girls on trampoline' - har tenkt på hvordan det må være for gutter å se på - bringer ikke akkurat den samme reaksjonen hos meg, men det er morsomt pga konseptet og settingen;p

Når det gjelder diggbare South Park, er setningen jeg ikke får ut av hodet når jeg ser det nå; 'No, kitty, this is MY pot-pie!' med økende frustrasjon og forbannelse, etterfulgt av 'Moooom - kitty's being a dildo!' - Hahaha, jeg bare elsker den serien;D

Og angående Stupid GameShow Answers er det også én, to generasjoner over meg, men fyren er flott;p Men dæææven, gjør et søk på Bob Eubanks hvor du finner bilder av ham og bli like SJOKKERT som meg over at det er mulig å forandre seg så enormt som han har gjort på 30 år! Det er jo nærliggende å tro at folk i det minste ligner litt på seg selv til tross for hva tidens tann kan gjøre med en, at de i hvert fall minner om seg selv, men den fyren er jo utseendemessig en HELT annen i dag! Han var jo kjempeflott på den tiden, men nå ser han ikke engang ut som en jeg ville ha tiltrodd å se bra ut tidligere!

Til slutt må jeg rett og slett nok en gang si TUSEN takk for de fantastisk gode ordene dine, jeg setter enormt stor pris på det, skal du vite:D Jeg trodde jeg hadde lest mer av deg, av bloggen din, men det innser jeg skamfullt at jeg ikke har, men DET skal fikses på, vettø;D Jeg imponeres i tillegg av hvor godt du skriver - slikt betyr mye for meg, og jeg stortrives med lesestoff fra personer som vet å ordlegge seg riktig (noe jeg ikke er plaget med i kveld, tydeligvis - er helt borte i hodet!) - jeg er gjerne syk i hodet slik, for det betyr faktisk veldig mye for meg, må jeg innrømme - men jeg har aldri påstått at jeg er annet enn en syk kjerring, så ingen kan egentlig ta meg for den;)

Nope, nå har jeg mast nok her (og aldri vær flau for lange kommentarer, de er bare gøye+jeg må jo rettferdiggjøre mine egne überlange, hihi) - ha en fortreffelig fin helg, kjære deg:D

Charlotte

19.jul.2009 kl.01:34

sv; tusen takk for kjempehyggelig kommentar :)
Ønsker deg en fortsatt fin helg :D

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utafor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger å kommentere saklig. Jeg har ikke sluttet å blogge, men tar meg en logisk pause fra det å legge ut ting og å skrive om ting som har med meg å gjøre. Det kan gjerne være jeg skriver om noe med et tema.

Kategorier

Arkiv

hits