fORDI DU FORTJENER DET. Og fordi vi liker det sånn ; )

Ja, jeg vet det.
Overskriften min ble skrevet kun for å sikre meg din sikkert tvilsomme oppmerksomhet. Dette fordi jeg kommer med et par kunngjøringer og litt informasjon i dette innlegget, samt en del morsomme innblikk i min hverdag den siste tiden, og den som skal komme. Fordi jeg har dårlig konsentrasjon, og værre hukommelse(ja, det er mulig i mitt spesielle tilfelle), skal jeg begynne med de tingene jeg vet skal være med i innlegget fordi jeg skrev dem ned.

Den utrolige, den eneste, og sannsynligvis den teiteste parodien på "Schindler's List", nemlig,

The Thamdrup LIST!

#1
Jeg jobber med en del ting for tiden, ting som har med bloggen og gjøre, ting som har med Parkenfestivalen '09, og med innflyttingen her og gjøre.

#2
Jeg jobber noe med skrivingen, jeg skal nemlig skrive et innleg som egentlig blir noe mer som en tekst, en novelle, fordi den skal skrives som en tribute til lærere, inspirasjonsfigurer i livet mitt, de som har lært meg å "Skrive, tenke, leve, og ellers fungere uten større hindring for majoriteten[Uttdrag fra teksten]". Jeg kom på dette konseptet en gang jeg satt i nostalgiske tanker om fortiden, livet, og grunnskolen jeg er ferdig med som forventes å være ferdigstillet og ute på bloggen i neste uke, eller ihvertfall om ikke så lenge.

#3
Det er sommer, og det er ikke mange som klarer å holde tråden i bloggingens navn, og, jeg må si jeg er ovverrasket av hvor mange av de bloggene jeg følger med på, som faktisk er aktive også nå.
Jeg er ikke en av disse, jeg begrenser meg  til å skrive blogg når det skjer noe radikalt, som "Jeg er i Saltstraumen idag!", "Jeg brekker alle beina i kroppen din idag", eller andre rariteter.

#4
Jeg skal endelig på en mer "normal(not so much)" ferie. Jeg skal til mitt tilfluktssted, som jeg kjennner det som, siden internett og telefon var en skjeldenhet der inntil for noen år siden, men jeg skal altså til det stedet hvor jeg ble unnfanget, hvor åkeren og brønnen lever i harmoni med utsikten over Sør Fugløya, og Rebbenesøya, samt en horisont som symboliserer frihet og det å reise til sjøs.
Sammen med pappa, som altså ikke er den eneste på Sandøya, bor Eilif på andre siden av bukta sammen med katta Sebra. Den forhenværende fylliken, som har vært sjømann siden han forfalsket sin mors signatur å dro ut som 14åring, har altså prøvd det meste, og er en inspirasjon til et levesett kun han og min far kunne levd, virker det som [FRØSNE SMÅDJÆVLA].

#5
Dette skjer idag, klokken kvart på 2 ca, og da drar jeg til Tromsø. Jeg skal også prøve å få møtt noe folk i Tromsø før jeg drar videre med buss ut til øya. Er litt usikker på hvordan dagen min blir, men jeg vet at når jeg har kommet meg gjennom en hel del måter å reise på, er jeg framme i huset til faren min på Bassøya, som er en holme ut fra Sandøya, en halvøy.

#6
Men før jeg kommer så langt, har jeg i dag den siste delen av mopedkjøringen, nemlig langkjøring.
Jeg skal planlegge en tur sammen med mine reisekammerater, og tilbringe ca. 4 timer på dette sinnsykt irriterende setet i en stilling jeg ikke får noe varme til knærne, og jeg kan heller ikke dingle med føttene for å bli varm.
Ja, scooter er lite gjennomtenkt i forhold til langkjøring, men allikevel, det er kjøring, og jeg liker meg i fart, som en "myk" traffikant jeg.

#7
Det ble visst til at jeg døgna i natt ser det ut til... tør ikke legge meg nå : ]
Altså, vi er ikke kommet helt i orden her i leiligheten ennå, og jeg er i feriemodus, så jeg glemmer nøkler over alt, drukner mobiltelefoner (nå har jeg en jeg brukte sist i 7.klasse, som man kan gjøre alt unntat motta bilder med), og har fucked døgnrytme ;)
 Været lar vente på seg, men jeg sier: Nyt det du får, det er liten risk for at du vil oppleve veldig lave temperaturer, eller snø, selv om man ikke kan være sikker, jeg skal tross alt til nordens Paris(egentlig ikke, flyplassen er langt unna sentrum, og jeg skal være sammen med venner en stund, før jeg tar buss fra rett ved flyplassen. Logisk? I think not), eller ut i havgapet. !

#8
Den vakre naturen, og frie tilværelsen gir imidlertid mulighet for en rekke bilder, siden pappa har et ganske bra kamera, og broren min har speilreflekskamera jeg kan å manøvrere (Kondolerer Johanne[Link]), så det, samt at pappa har mac OS X, gjør at kansje kommer det noe godt ut av turen )Jeg tenker da på, en ny header, eller kansje noen nye designendringer, og litt forskjellig) ; DJEG ER HEKTA PÅ!

Albumet The best of R.E.M in time 1988-2003, et album vi kjøpte i 2003, og har vel stort sett hatt det i bilen siden.

Sangene listet, med originale linker fra Wikipedia. Akkurat nå hører jeg på Willie Nelson forresten, en Countrymusiker som virkelig er en legende, og som har en vakekr stemme, og synger med en karakteristikk over seg, som gjør at man kjenner han igjen om opptaket er 40 eller et halvt år gammelt.

All songs written by Bill Berry, Peter Buck, Mike Mills and Michael Stipe except as indicated.

 1. "Man on the Moon" (from Automatic for the People, 1992) ? 5:14
 2. "The Great Beyond" (Buck, Mills, Stipe) (from the Man on the Moon soundtrack, 1999) ? 5:05
 3. "Bad Day" ? 4:06
 4. "What's the Frequency, Kenneth?" (from Monster, 1994) ? 4:00
 5. "All the Way to Reno (You're Gonna Be a Star)" (Buck, Mills, Stipe) (from Reveal, 2001) ? 4:44
 6. "Losing My Religion" (from Out of Time, 1991) ? 4:28
 7. "E-Bow the Letter" (from New Adventures in Hi-Fi, 1996) ? 5:24
 8. "Orange Crush" (from Green, 1988) ? 3:51
 9. "Imitation of Life" (Buck, Mills, Stipe) (from Reveal, 2001) ? 3:57
 10. "Daysleeper" (Buck, Mills, Stipe) (from Up, 1998) ? 3:40
 11. "Animal" (Buck, Mills, Stipe) ? 4:01
 12. "The Sidewinder Sleeps Tonite" (from Automatic for the People, 1992) ? 4:07
 13. "Stand" (from Green, 1988) ? 3:11
 14. "Electrolite" (from New Adventures in Hi-Fi, 1996) ? 4:06
 15. "All the Right Friends" (from the Vanilla Sky soundtrack, 2001) ? 2:46
 16. "Everybody Hurts" (from Automatic for the People, 1992) ? 5:18
 17. "At My Most Beautiful" (Buck, Mills, Stipe) (from Up, 1998) ? 3:34
 18. "Nightswimming" (from Automatic for the People, 1992) ? 4:18

Jeg kan begynnelsen til Everybody hurts på gitar ; D

Yep, awesome, iknow, og nå skal jeg rett og slett avslutte denne fråsne smådjevelen av et innlegg.
Mener ikke å overkompensere for lite eller ingen blogging, jeg bare mener at nå var det på tide, for jeg vet ikke hvor mye jeg kommer til å få bloggget.

Jeg skal prøve å få med meg noen bilder av forskjellig, fortid, nåtid, og framtid. Jeg er veldig glad i enkelte. Føl dere elsket.

Kos dere i de nermeste ukene folkens, og lov meg at:

Vi blogges !

3 kommentarer

transformersownz

24.jul.2009 kl.11:43

Herman 1 - 0 Verden.

Johanne Veiteberg

24.jul.2009 kl.12:08

Så herlig at du ble ferdig tilslutt! Takk for kondoleringen btw, det var koselig : )
Jeg har bare vært i tromsø en gang, og det var da jeg bodde i finnmark som to-tre åring. Dermed husker jeg egentlig ikke særlig fra det. Er det en fin by? : D
Jeg håper du bloggerrr snart igjen!

☆Rebella☆

24.jul.2009 kl.14:32

Jeg ble visst unnfanget i en låve - weee! ;D Jeg hadde aldri taklet å sitte bak på en moped, enda mindre i FIRE timer! Hater å være myk trafikant hva kjøretøy angår; har så mye mindre kontroll enn jeg har på mine egne to ben, selvom det også går innunder myk trafikant. Losing my religion er omtrent den eneste sangen jeg liker av REM (yeah I said it!), de har så pissadepressive sanger av det jg har hørt (everybody hurts er fin, men aaaltfor depressiv i mine ører). KOOOS deg i Tromsø, din hæstkuk (eller er det gjerne et uttrykk man blir møtt med lengre nord, kanskje?) - ha en herlig helg;D

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utafor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger å kommentere saklig. Jeg har ikke sluttet å blogge, men tar meg en logisk pause fra det å legge ut ting og å skrive om ting som har med meg å gjøre. Det kan gjerne være jeg skriver om noe med et tema.

Kategorier

Arkiv

hits