Okei, jeg er på Sandøya nord i Tromsø.

Altså, det er ikke nett her, bare et upålitelig mobilt bredbånd avhengig av et simkort og mobildekning, noe det ogsåer fint lite av her ute.
Jeg skal komme tilbake til skrivingen, men jeg har noen bilder av det gode liv vi lever her ute disse vidunderlige dagene.

Jeg har badet masse, det har vært opp mot 20 grader i vannet, og vi er på en øy i åpent hav. : o
Jeg har også for første gang i mitt liv stått på vannski, og dette ble filmet. Videoen er i crappy filmet-med-kompaktkamera.kvalitet, og jeg ber om at dette ignoreres. TAKK :D
Det er også noen bilder av meg og min kjære bror Even Anton. Veldig glad i deg lillebrutter!

Ok , her kommer bildene :D
Enjoi, og komenter med forhatte beskrivelser av meg og mitt utseende.

BTW. Jeg trynet på slutten, men dette blir sensurert på filmen, fordi min bror ikke klarte å holde seg stående. ;D
Ps:
Altså, nettet vi har her er ikke bra nok til å laste opp bilder, så det blir når jeg kommer meg tilbake til Bodø eller noe.

4 kommentarer

Rebella

30.jul.2009 kl.00:47

Så utrolig heldig du er som får baaaaade - her er det så pissavær at det er flaut:( Jeg kan bare ikke gå med på at dette kanskje blir en sommer uten at jeg får badet! Slik utsiktene er, tyder alt på at dét blir tilfellet, og det er bare deprimerende:((

SV: Hahahaha, 'Eilif på øya her' - knallbra;D Og så sykt heldig du er med muligheter for å spise jordbær fra hagen til din far, jeg ble ikke litt syk av misunnelse her, nei!

Victoria Finstad

30.jul.2009 kl.02:35

Æ E OG I TROMSØ! RING MÆ 45090365

>susanne

30.jul.2009 kl.16:27

jeg vil og bade å stå på vannski! når kommer du tilbake til bodø ?

susanne

02.aug.2009 kl.12:03

sv: ja er deilig med finvær! kos deg i bursdag da. ja vi treffes når du kommer hjem, men jeg er i oslo den 14, tror jeg kommer hjem derfra den 16, DA sees vi

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utafor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger å kommentere saklig. Jeg har ikke sluttet å blogge, men tar meg en logisk pause fra det å legge ut ting og å skrive om ting som har med meg å gjøre. Det kan gjerne være jeg skriver om noe med et tema.

Kategorier

Arkiv

hits