Hmmm. Vel, litt om someren her ute i havgapet.

Sommer sier du? Hell yeah! Her spises det jordbær fra egen hage, og seimølje fra langt utepå havet, rangling og bading, masse båtkjøring, bærturer, strandkos, varmt vær, brune overkropper,savn av alle dere der hjemme. i kjære Bodø som jeg savner så veldig.
Noe annet som kansje ike er så typisk for somer, er at jeg snaker mye i telefonen med ei jeg har kjær, nemlig Ronja. Jeg er veldig glad i deg jentami !
Jeg drar herfra øya på fredag 14.8.09, og jeg er hjemme via fly den 15, lørdag. Vet ikke når på lørdag jeg er hjemme så jeg kommer nok ikke til å lage planer med dere jeg savner, kommer nok til å ringe rundt når jeg returnerer :D
På søndag drar jeg forhåpentligvis til Mosjøen så tidlig som mulig, for å være med Ronja hele dagen. På mandag blir det nok å fnne ut om skole, når jeg begynner, hvor jeg skal møte opp, kjøpe skrivesaker, finne ut om stipend, osvosv.

Jeg er ganske trøtt på jordbær nå. og til informasjon har jeg for ca. en halv time siden tatt min aller siste røyk(jeg har røkt ca. 3 om dagen mens jeg har vært her ute).

Jeg savner familien min, vennene mine, hjemmet mitt, senga mi, musikken min, dataen min, og så gleder jeg meg til å se hva mamma har gjort med rommet mitt: Hun ommøblerte det et par dager etter at jeg dro.

Gla i dere som leser dette, håper på en wonderful sommer videre for dere alle sammen,
 Vi Blogges!

2 kommentarer

☆Rebella☆

09.aug.2009 kl.01:11

Du er bare så god, jeg smiler hele veien gjennom innleggene dine:D Og hihi, så gøyt at du likte innlegget mitt - håper du følger med videre i den kategorien, for det kommer virkelig pinlig gøye ting å se tilbake på nå som jeg begynner på ungdomsskolen i dagboken; jeg kan love at det kommer innlegg som jeg personlig i hvert fall ville elsket å lese selv, sa hun skamløst selvdiggende, haha;D

Johanne Veiteberg

11.aug.2009 kl.19:35

Herlig Herman!
Jeg gidder ikke å spørre deg om ting her, så når du kommer hjem får vi jammen meg ha en god skypesamtale! :3 Uansett så står det på facern at du kan lese hva du har gjort i ferien, men akkurat det synes jeg det står litt for lite om. Jada, du savner bodø, men er det virkelig ingenting å skrive om derfra bortsett fra jordbær? Hvis svaret er ja, det er virkelig ingenting, så forstår jeg deg godt.
Snakkes!

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utafor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger å kommentere saklig. Jeg har ikke sluttet å blogge, men tar meg en logisk pause fra det å legge ut ting og å skrive om ting som har med meg å gjøre. Det kan gjerne være jeg skriver om noe med et tema.

Kategorier

Arkiv

hits