Joda, det finnes ting å gjøre i Tromsø og omegn.

Vel, som Johanne antydet i sin kommentar, er det noen ganger jeg ser utenom de små ting, som at jeg lå i telt en natt, og at jeg har snorklet for første gang, og at jeg har vært med å plukket o-skjell, selv om jeg ikke spiste noen. Jeg har hjulpet til med barnepass av Marius, den 11mnd gamle babyen til Maria og Ørjan, og at jeg har tatt meg en herlig rotur i den ca. 150 år gamle robåten (spissa, som er så lekk at jeg stort sett måtte øse den for hver 200 meter eller noe sånn) vår til mitt paradis her på øya, nemlig permesundet. Det er en nydelig trang passasje mellom noen holmer og skjær på sørspissen av øya, hvor korallsanden er fantastisk hvit, og bølgene ikke er større enn at de lager en søt og diskré skvulpelyd. Det finnes bilder, siden pappa og Even kom en time etter meg med kajakene, og da tok jeg noen fine bilder som kommer ut når jeg kommer hjem til bredbånd og PC.
Jeg har gått mange fine turer her ute, og vi har plukket en del multe, masse jordbær, og noe blåbær jeg fant idag :D Jeg har fått meg venner blandt hyttefolket, kjørt masse båt alene(JEG SENKET DEN IKKE, OMFG.) og jeg og broren min har hoppet masse på trampoline, haha, jeg suger (:D) og spilt det første undergroundspillet, som broren min hadde lastet ned.. Ganske moro, fordi spilet var ment for Windows, så når vi går ut av det(dette er en Mac) står det "quit to Windows?" haha.

Det ble et komprimert og kort inlegg fordi vi skal spise jordbær igjen nå.. HA-ha . . .

Anyhow, det er torsdag, og i morgen fredag drar vi inn til Tromsø, med den tidligste ferga. Det er plutselig to fergeavganger på fredag og søndag, fordi det er veldig mange turister som bare reiser på rundtur for å se på øyene og landskapet og for å plage pappa. Pappa er ekspeditør for ferga her på øya, samt postmann, siden han som en av to (oh yes, I'm serious) fastboende er nødt til å ta imot ferga og posten til seg selv og sin nabo, som bor på sørsiden av Melvika.

Jordbærene er klare, noen som vil ha?; D

Jeg kommer hjem lørdag, og da skal jeg kansje være sammen med Ronja hele dagen, hvis vi får det til å klaffe med tog-avgangene. Gleder meg til å komme hjem til vennene mine og Mammaen min, og jeg skal få meg Pink Floyd sko!

Vi blogges!

Én kommentar

Johanne Veiteberg

15.aug.2009 kl.22:32

JA, HERMAN, JEG HAR LYST PÅ JORDBÆR! Kan du ta med litt hit til Trondheim? :)
Herlig innlegg, nå ble jeg oppdatert og glad. Vi snakkes snart, forhåpentligvis! :D

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utafor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger å kommentere saklig. Jeg har ikke sluttet å blogge, men tar meg en logisk pause fra det å legge ut ting og å skrive om ting som har med meg å gjøre. Det kan gjerne være jeg skriver om noe med et tema.

Kategorier

Arkiv

hits