Min fantastiske Tirsdag, noen ord om Mandag, og litt om dagen som starter nå.

Men først, om kommentarer etter forrige innlegg: Victoria og jeg har en intern spøk. Må ikke mistolkes.


Mandag, igår, skulle jeg egentlig til Mosjøen for å besøke Ronja, men jeg rakk ikke toget, så jeg var med på å hente det siste fra Saltstraumen, og vi leverte nøklene til husverten.

Idag, dro jeg til Mosjøen, og er av den grunn veldig sliten nå. Jeg stod opp klokken 06, ogtogturen er nesten fire timer. Ganske lenge siden jeg kom hjem nå, men var mye å ordne så jeg kommer ikke i seng før etter midnatt, men jeg vet ikke når enda.

Dagen min i Mosjøen idag, har vært av de man husker resten av livet. Jeg toget, fikk lest masse der altså, og jeg var sammen med Ronja så lenge som togtidene tillot oss. Jeg elsker deg kjære. Det har vært en fantastisk sommer, og Du er en av de større grunnene.
Denne jenta er altså utroli behagelig å være sammen med, foreldrene hennes er hærlige mennesker, og jeg finner ikke noe å sette fingeren på med dagen idag. Det var til og med sol og varmt som det skal være når man har en flott dag. Ikke for varmt. Vi så film, og jeg har det utrolig bra sammen med deg. Det blir ikke så lenge til neste gang vi møtes, og takket være min far som så seg lei av at mitt forbruk høynet hans telefonregning at han la Ronja inn i vår Frifamilie. Haha, aner ikke hvor mange timer vi snakker sammen hver dag, men det er deilig å snakke med deg jentami. Ja, jeg er veldig forelska.

Skolen begynner!
Jeg begynner på Videregående skole imorgen, og Skal gå det alle kjenner, nemlig Allmenfag. Jeg gleder meg til nye ansikter, lærere og venner, og det nye kapitlet som markeres nå er noe jeg har gledet meg lenge til, og utfordringer og forandringer ønskes velkommen til min verden (Ja, jeg er rusa på livet, men jeg mener det.) !

Så skal jeg ta med et veldig kult sitat fra boken jeg holder på med.
omslagpudder300

Boken er en sciencefiction roman, av det norske forfattergeniet Tor Åge Bringsværd (Min mening der altså, og boken anbefales på det sterkeste!).

På begynnelsen av hvert kapittel er det et sitat fra en berømt person eller fra en bok eller film.
Det jeg skal ta med var ikke et av de, men et som stod i teksten, så jeg skal bruke det som et vanlig sitat, fra forfatteren.

"Mennesket eksisterer ikke, men i det minste er denne ikke-eksistens til stede og befolker virkeligheten med sitt sprudlende tomrom."
- Tor Åge Bringsværd.


Jeg skal ta fatt på en ny tilværelse, men for å gjennomføre dette må jeg sove. God natt folkens.

9 kommentarer

susanne

19.aug.2009 kl.00:19

bra skrevet herman ; )

Stine Rasch

19.aug.2009 kl.00:26

Så kul header du har :D

Rebella

19.aug.2009 kl.12:58

Så HERLIG å lese at du har det så bra og om dagen din:D Det er så sinnsykt skjønt når man føler seg ruset på livet♥♥ Og Tor Åge Bringsværd er bare RÅ, jeg digger ham!

SV: Var forholdsvis fornøyd med resultatet, men som alltid irriterer det meg at jeg ikke scorte høyere, slik er jeg alltid og det KAN være bra, men også destruktivt hvis man ikke kan sette pris på resultatet man får når man tar slike tester og andre ting- og jeg er blant de 'heldigere', og det mener jeg overhodet ikke arrogant selvom det er vanskelig for at det ikke skal høres slik ut (jeg er heller ikke av den oppfatning at jeg har grunn til å være arrogant;p), men jeg har sett veldig mange som har fått mellom 80 og 90 her på blogg.no, så jeg skal ikke klage når jeg har fått resultatet jeg har.
Uff, det kommer nok så galt ut, men jeg mener INGENTING hovmodig eller selvgod med det:0

Dessuten er jeg fullstendig enig med deg i at EQ og IQ må gå sammen - man kan være aldri så glup og score meget høyt i iq-tester, men det har ingen verdens ting å si om man ikke har (minst) like høy eq, i mine øyne:) Virker som det er veldig enten eller med folk som har høy iq; enten er de veldig empatiske og bryr seg mye om folk og fe, for de har virkelig skjønt det, eller så er de fullstendig 'over' slikt, og kan liksom ikke bry seg om annet enn materielle goder og sin egen høye 'klasse', folk og fe spiller liksom ikke så stor rolle og empatien er altfor fraværende (jeg synes et godt eksempel på dét er Sharon Stone). Og jeg tar høy eq over høy iq NÅR som helst, og håper og satser på at jeg har et bedre resultat der enn i intelligenskvotient:)

Og tusen takk for den kjempefine kommentaren på innlegget om Trine+komplimentet på skrivingen min, jeg setter veldig stor pris på det♥

Håper onsdagen din også blir fantastisk fin:D

Victoria

19.aug.2009 kl.16:36

Den boka så litt kinky ut. Men jeg antar du foretrekker det slik....

Herman T. Lund

19.aug.2009 kl.17:53

Victoria: Det er science fiction. Omslaget har lite eller ingenting med innholdet å gjøre.

Victoria

19.aug.2009 kl.20:04

Hmf. Jeg er klar over det. Men i ganske mange tilfeller er det omslaget som tiltrekker leseren.

Johanne Veiteberg

20.aug.2009 kl.09:54

Så herlig Herman, jeg blir så glad på dine vegne! (Ikke at jeg ikke var glad før jeg begynte å lese, for jeg har kommet i verdens villeste klasse, så det var jeg så absolutt.)
Forbred deg på at jeg kommer å besøker deg en gang, kanskje snart, for det gjør jeg.

victoria

20.aug.2009 kl.16:33

Jeg er helt klar over det. Men som sagt. Omslaget _tiltrekker ofte leseren. Det er jo tross alt det første man ser.

Herman T. Lund

21.aug.2009 kl.23:49

Ja, vel, jeg kan liksom ikke gi deg (...) Jo, du har rett. I FAIL.

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utafor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger å kommentere saklig. Jeg har ikke sluttet å blogge, men tar meg en logisk pause fra det å legge ut ting og å skrive om ting som har med meg å gjøre. Det kan gjerne være jeg skriver om noe med et tema.

Kategorier

Arkiv

hits