Nå er dagen over, og jeg burde vært i seng.

Har altså hatt en flott dag, fått meg nye klassekamerater, nye lærere, og en ny rutine.
"Skoledagen" varte i intet mindre enn 2 timer(det kan ha vært mye mindre), og vi fikk informasjon og ble litt kjent med hverandre. Jeg er fornøyd med klassen, kom sammen med Anders Madsen, som jeg har gått sammen med i 7 år, og det er moro med nye folk. Jeg er sikker på at folkene er akkurat like interesant og snille som jeg mistenker, jeg tror nemlig jeg har havnet i got selskap!
Var i Saltstraumen i noen timer etter skoledagen, før jeg dro hjem. Har ellers ikke gjort noe idag, og er utrolig sliten, siden jeg igår som idag fikk for lite søvn. Skal finne ut hvordan buss jeg må ta til skolen, og målet gjennom denne første tiden er å venne kroppen til å stå opp halv syv.

Nå legger jeg meg. Nyt natten, den er alt for kort.

 Vi Blogges!

3 kommentarer

>susanne

19.aug.2009 kl.23:27

fint at du har hatt en fin skoledag da ; ))

Hanne

20.aug.2009 kl.00:59

bodø/bodin ? (a)

Herman T. Lund

21.aug.2009 kl.23:52

Bodø ;) ST1C, men det vet du nå!

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utafor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger å kommentere saklig. Jeg har ikke sluttet å blogge, men tar meg en logisk pause fra det å legge ut ting og å skrive om ting som har med meg å gjøre. Det kan gjerne være jeg skriver om noe med et tema.

Kategorier

Arkiv

hits