Utrolig lange og travle dager med lite eller ingen blogging.

Jeg har begynt på Bodø vgs., linje Studiespesialisering, og jeg digger det.
Idag hadde vi Norsk for første gang, og jeg elsket det. Læreren er tidligere journalist, og det er utrolig digg med Kompetanse bak kateteret! Jeg lærte mye nytt, og er så utrolig fornøyd med resten av dagen også:

VAr i byen fra skolen ble ferdig (15.30), sammen med Marianne, og en del andre folk. Da klokken ble 9, hadde vi vært med på mye rart, bl. annet diverse kafèbesøk, å henge i Gangen utenfor Rema 1000, og etter det, dro vi en gjeng (Marianne, Karoline, Vanja, Camilla) til Mariannes hybel og så fotballkamp, Det var morsomt fordi det er moro å heie på laget de andre vil skal tape. Nå skal jeg legge meg, men jeg kan si så mye som at da vi var utenfor Rema, drev Thora og Emilie å danset, og når Tiril filmet, ble jeg med.
Filmen ligger for tiden på Bloggen hennes, og denne setningen er link til dette innlegget.

God natt folkens, nå må jeg gjøre algebra.

Ronja kommer til Bodø i helgen, og hun og Victoria skal sove hos meg fra Fre. - Lør. !!!
Det blir fint å se deg igjen kjære, jeg savner deg!

Johanne tar seg en tur til Bodø, og så hun skal sove hos meg, men fra Lørdag til Søndag. Gleder meg til helgen altså !!!

Vi Blogges!

Én kommentar

☆Rebella☆

25.aug.2009 kl.01:02

Så UTROLIG koselig at dere samles på ungdomskaféen! Åh, jeg ble i sykt god stemning bare ved tanken - og nå fikk JEG lyst på en kaffe Moccha (som jeg egentlig aldri drikker):D Ååh, det er slike ting jeg savner ved å gå på skole; det herlig sosiale♥

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utafor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger å kommentere saklig. Jeg har ikke sluttet å blogge, men tar meg en logisk pause fra det å legge ut ting og å skrive om ting som har med meg å gjøre. Det kan gjerne være jeg skriver om noe med et tema.

Kategorier

Arkiv

hits