Everything turns to nothing.

Sånn kan det føles når du får vite at det bare er du som tror du veet hva som foregår.
Det er valgkamp, altså mange personlige og upersonlige løgner. Jeg har fått datamaskin og tilgang til skolenettet, og politikerne har sine reklameplakater og radioinnslag. De lover oss at alt blir bedre når vi velger dem, og de fleste har lyst til å kunne si til oss at det kunn er dem som kan følge opp løftene sine. Sannheten mange unngår å tenke på er jo at få eller ingen klarer å holde sine politiske løfter, siden det avhenger av mye mer enn godt vær.
Jeg stiller meg politisk uavhengig, jeg er for tiden usikker på hva faen vi trenger, det eneste jeg VET, er at folket ikke trenger oljeboring i lofoten.

Vi har lærer, snakkes!

4 kommentarer

Anna

25.aug.2009 kl.14:50

Bra blogg ;)

Les min :D www.annafaa.blogg.no

tone55

25.aug.2009 kl.15:43

Likte headeren din:-)

Jenni

25.aug.2009 kl.20:13

Jeg er enig med deg !

Johanne Veiteberg

26.aug.2009 kl.00:19

Jeg er litt uenig, det er ganske så lett å forstå utifra programmene til de forskjellige partiene hva som er bull og hva som faktisk er til å stole på. Selv er jeg ganske så aktiv SU-er(som du vel kanskje vet?), og satt i dag å diskuterte politikk i tre timer på skolen. Det var dødsartig, for ingen andre kunne si hvem politikken dems ikke støttet opp. Vi sosialsiter er arbeidsfolk, rikinger tjener ikke på politikken vår, men de aller fleste gjør det.

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utafor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger å kommentere saklig. Jeg har ikke sluttet å blogge, men tar meg en logisk pause fra det å legge ut ting og å skrive om ting som har med meg å gjøre. Det kan gjerne være jeg skriver om noe med et tema.

Kategorier

Arkiv

hits