Icd Earth - When The Eagle Cries. Dagen min idag?

Les mitt forrige innlegg, og seksualitet!

Dagen min skal nok bli bra. Vi skal på valgdebatt i dag, klokken 9 i Bodø Spektrum, og Det blir nok spennende ; )
Jeg skal også se film sammen med Heidi, så det blir nok koselig. Jeg savner å kunne være alene med mine beste venner, så utrolig mye forandrer seg. Hele tiden.

Nyt sangen, den er helt utrolig. Jeg fikk frysninger, og ble helt rørt. Og Nei, dette er ikke Iced Earth's vanlige stil, de er et Heavy Metal band.

Ha en fin dag folkens, Vi Blogges!

2 kommentarer

tone55

04.sep.2009 kl.23:10

SV: Takk!:D Bergensk er en skikkelig fin dialekt da:-) Sandnessjøen er i nærheten av Mosjøen og Mo i Rana, du vet vel hvor det er? Jeg vet jeg snakker fin dialekt, hehe forfengeligB-) Men jeg ER kjempestolt av dialekta mi, og stolt av å være nordlending, hehey(L)

Johanne Veiteberg

05.sep.2009 kl.16:09

Så spennende! Du må fortelle meg om hvordan debatten var, og hva du fikk ut av den! Kanskje du er litt mer sikker på hva du står for? :)
Vi snakkes, glad i deg Herman.

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utafor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger å kommentere saklig. Jeg har ikke sluttet å blogge, men tar meg en logisk pause fra det å legge ut ting og å skrive om ting som har med meg å gjøre. Det kan gjerne være jeg skriver om noe med et tema.

Kategorier

Arkiv

hits