Ny kategori, og ny innleggstype.

Musikk skal være en større del av bloggingen min.
Jeg skal i kategorien musikk forsøke å dele noen videoer med dere, kansje noen spillelister, kansje litt om et band jeg er blitt hekta på, og er du som meg, som blir kjent med folk ut ifra hvilken musikk de hører på, ja, så kansje du lærer meg å kjenne litt bedre :)

Jeg komemr kansje til å gå igjennom noen tekster, poste noen tekster, videoer, linker til spotify, lister, og kansje jeg vil vite hva slags musikk dere lesere hører på og liker? Så kansje det kan bli meget interaktivt :) Kan fort bli noe bloggen min vil dreie seg mye om dette, så følg med, kansje liker jeg akkurat din type musikk?

HTL, God natt, Vi Blogges!

Tar her med en sang jeg har savnet. Fant den i Anders sin geniale spilleliste Hardcore på spotify som jeg konstant drømmer meg bort i: Sonic Syndicate - Aftermath. Få med deg begynnelsen, den er epic.

3 kommentarer

Maren

07.sep.2009 kl.00:39

Sonic Syndicate er jo kjempebra! :D

Christine

07.sep.2009 kl.03:35

Me like n.n

Mawha

07.sep.2009 kl.09:54

Awesome! kansje jeg stjeler ideen din (a)

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utafor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger å kommentere saklig. Jeg har ikke sluttet å blogge, men tar meg en logisk pause fra det å legge ut ting og å skrive om ting som har med meg å gjøre. Det kan gjerne være jeg skriver om noe med et tema.

Kategorier

Arkiv

hits