Det regner, jeg er i storform, og ..

Vi skal på tur i gymtimene på slutten av skoledagen! :D
Det blir moro, jeg har pølser med brød, og brus så jeg kan kose meg ;)

Nå laderjeg iPoden, bestemmer meg for hvilken tskjorte jeg skal bruke, og er lettet over at jeg ikke kjenner noe sug etter nikotin. :D

Ikveld skal jeg på skolevalgvake på Folkets Hus i Bodø, for å se hvordan de rødgrønne ungd.partiene gjør det.

Ha en flott dag folkens!

HTL - Vi Blogges!

3 kommentarer

Solveig Kristiansen

08.sep.2009 kl.10:27

ska dåkker oxo på tur i gymtiman?
vi ska neste mandag -,-'
Juhu -,-

☆Rebella☆

08.sep.2009 kl.16:41

Tur i gymmen, da regner jeg med at dere har et helt annerledes vær der oppe enn vi har i Bergen i dag, for FY for et ufattelig drittvær det er i dag!! Ikke bare regner det/PØSER det i ETT sett, det blåser kraftig også, det tar godt i vinduene:0 Gruer meg til Dina (hunden) gir beskjed om at hun må på do (hun hater å være ute i slikt vær, så vi blir nok inne så lenge som mulig i dag) - jeg må uansett få hentet Leonox (katten - her har vi hele pakken;p) inn snart, så da får vi tåle å bli gjennomvåte - igjen! Man blir liksom aldri helt tørr når man er hundeeier her i byen!

SV: Åh, det er få ting som er så deilig som når man er skikkelig motivert♥ Jeg er nok ikke der ennå, men jeg prøver å holde meg fokusert likevel; motivasjonen kommer alltid tilbake;) Tusen takk for den gode kommentaren og kjempelykke til til din mor også - det er virkelig ikke det enkleste, men det viktige er å ta tak og i det aller minste prøve, og det gjør jeg:)
Ha en herlig fin dag!

Atle

09.sep.2009 kl.12:41

Ha en fin dag da :)

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utafor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger å kommentere saklig. Jeg har ikke sluttet å blogge, men tar meg en logisk pause fra det å legge ut ting og å skrive om ting som har med meg å gjøre. Det kan gjerne være jeg skriver om noe med et tema.

Kategorier

Arkiv

hits