Untitled. 9.9-09(KERMIT RULES)

Jeg ser på en lame film på TV. The Muppets and The Wizard of Oz, eller noe sånt. Ganske komisk egentlig, men jeg ble ike kjempeimponert. Vel, jeg har hatt en slitsom, men fin dag. Droppet byen idag, til fordel for å være hjemme, spise godt, slappe av (Jeg har utrolig vondt i føttene og hodet), og hjelpe til på dugnad i borettslaget, vi skal sette opp gapahuker :)

Vel, gidder ikke skrive spesiellt innholdsrikt nå, jeg er utrolig sliten, men kan jo skrive et par småting om dagen eller noe.

Jeg forsov meg litt, men kom nesten tidsnok til 2.timen, nynorsk kombinert med samf.fag. Vi skulle skrive stil om noe med de politiske partiene, elelr velge en av de andre oppgavene. Jeg skrev et leserbrev hvor jeg informerte om og oppmuntret leserene til å stemme Rødt. Det var moro, men jeg fikk ikke skrive mer enn 500 ord, og jeg måtte korte inn noe veldig, men er veldig fornøyd med det jeg skrev :D

Nå startet The Big Bang Theory, jeg digger det! "You have to imagine me with a giant squid head!"

Awesome.
Nei, jeg gidder ikek ta med et klipp fra The Muppet Show ...

Rødt fikk en oppslutning på 5,2% Ved Bodø vgs. Fairly happy ;D

HTL - Vi Blogges!

Merkelig video, men kul sang :]Yngwie Malmsteen der altså : D

2 kommentarer

marieeeeu .

09.sep.2009 kl.18:01

The Big Bang Theory er rått :D

joakimkleven

09.sep.2009 kl.19:19

Stilig blogg og drit kul layout!

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utafor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger å kommentere saklig. Jeg har ikke sluttet å blogge, men tar meg en logisk pause fra det å legge ut ting og å skrive om ting som har med meg å gjøre. Det kan gjerne være jeg skriver om noe med et tema.

Kategorier

Arkiv

hits