Photoshop-filer - Hjelp meg?

Hvordan får jeg et bilde jeg har laget i Photoshop til å godkjennes som header? Får opp feilmeldingen: "Filen du prøvde å laste opp var av et format som ikke støttes. Velg en annen fil fra din datamaskin." Men hvordan endrer jeg filtype? Trenger hjelp med dette, fordi jeg har nettop lagd mitt føste Photoshopbilde, nemlig en header, ogjeg er kjempefornøyd.

Hjelp meg please?

HTL - Vi Blogges, forhåpentligvis med ny header ;)

7 kommentarer

Gur :)

11.sep.2009 kl.10:48

Du skriver JPEG i stedet :) Når du lagrer bildet på photoshop, så står det at det er i photoshop-fil, rett etter filnavnet. Der kan du velge forskjellige filer, så tar på JPEG :)

Kristin

11.sep.2009 kl.10:49

Det du må gjøre er å "save as.."(Shift+Ctrl+S) og endre lagringsformat under navnet du skal lagre den. Finn ut hvilke formater blogg.no godtar :)

frkhatlestad.blogg.no

S. Heimdal

11.sep.2009 kl.11:54

Du kan lime det inn i paint og lagre det. Da blir det et annet format.

Herman T. Lund

11.sep.2009 kl.12:10

Tusen takk, det løste seg selv ! ;D Nå er det ikke lenge til ny header!

Solveig Kristiansen

11.sep.2009 kl.13:20

glede mæ te å se d :D
du sa d va bra så ;D

tone55

11.sep.2009 kl.14:05

Går det an å publisere den på en annen fil, kanskje? Svaret har vel kommet allerede, så det er vel uansett liten vits i at jeg -som aldri har brukt photoshop og har null peiling sier noe :p

aannis

11.sep.2009 kl.15:37

sv ; åja. da burde du kanskje klippe dem et par cm :)

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utafor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger å kommentere saklig. Jeg har ikke sluttet å blogge, men tar meg en logisk pause fra det å legge ut ting og å skrive om ting som har med meg å gjøre. Det kan gjerne være jeg skriver om noe med et tema.

Kategorier

Arkiv

hits