[NYUTGIVELSE!] Did they get you to trade your heroes for ghosts?

Dette innlegget ble først publisert 25.jun.2009.

 

Jeg lette etter inspirasjon til å skrive noe med litt substans, og så kom jeg over dette i arkivet mitt, og det fikk meg til å tenke. Jeg endrer ikke noe i det originale innlegget, minus beskrivelsen av dagen som fulgte som var her jeg skriver nå.

Så utenom enkelte skrivefeil jeg selfølgelig retter på, er dette det samme innlegget. Jeg har flere lesere nå, så følte at det passer å gjenutgi nå. Gi meg dine tilbakemeldinger på mine tanker, da blir jeg glad. Du har kansje noe å rette på/Stille spørsmål ved? C'mon!
Can you tell a green field, from blue skies and pain?


-Vel, jeg er en tenker. Og jeg mener det at overbevisning er noe av det fæleste et uskyldig menneske, eller barn for den saks skyld, kan bli utsatt for. Det blir anderledes med politikere, det er jobben deres å gi løfter de vet de vil få problemer med å holde, og vi er klare over dette.
Men når det er et menneske som sier; "Jeg elsker deg - Jeg skal være sammen med deg til verdens ende - Jeg liker deg fordi du er så smart" ... DA! - Blir jeg nervøs da! Okei, det er kansje min natur som mann, å være 'shit scared' for forpliktelse? Joda, konseptet være sammen med noen et helt liv er skremmende, men jeg ser på det som gjennomførbart : ) 
Men grunnen til at jeg spør, er fordi jeg er skeptisk. Jeg er en skeptiker til autoriteter, og jeg ser helst at (ja, jeg innser at dette ikke er noe smart å skrive, men jeg skriver i søvne  her) velferdsstaten hadde fungert mye bedre, og at alle kunne vært ærlige så man ikke trenger å se seg over skulderen for å være sykt redd for at samunnet skal rase sammen når som helst og at jeg må være klar til å hoppe til siden.
-Men tilbake til overskriften, igjen, Når noen overbeviser deg om at deres mål og meninger er viktigere enn dine, og du overtar et annet menneskes drøm. Hvor blir det av dine da? Hva skjer med din plass i evigheten, blir den gitt bort til et annet menneske med håp og drømmer inntakt? 
Kansje jeg har oppdaget "Dødskoden"? Om du gir opp dine drømmer, og lar dem gli mellom fingrene dine som vann i en baderomsvask, hva står du igjen med? Et liv? Nei, du står igjen med et spøkelse av deg selv, og en forspillt drøm av hva som en gang var ditt speilbilde.
Det ble ikke særlig mye jeg fikk tid til, men send meg en melding om du skal ha kontakt med meg, og kommenter innlegget med drastisk kritikk mot min skeptiske ensomme verden(Y)?

Vi blogges!

 


HTL - Sclaf gut amigos!

4 kommentarer

MiserableAtBest

14.sep.2009 kl.10:21

Hahahaha... Emo, Herman. Neida, men jeg vet ikke helt hva jeg skal svare på dette. Hm.
SV: Ja! :-)

Kjersti

09.nov.2009 kl.15:13

æ trur at alle som ikke e dum (ser realistisk på ting) e redd for forpliktelsa. man e alle redd for å ikke få oppfylt drømman sine, vær den de e, bli såra og bli skuffa. derfor e alle (nesten) egentlig redd for forpliktelsa

Herman T. Lund

09.nov.2009 kl.18:54

Kjersti: Jeg er veldig enig med deg, for det er nemlig det jeg mener selv også. Jeg bare brukte det til å gjøre narr av stereotypen "menn som ikke vil forplikte seg", tusen takk for at du leser eldre innlegg!

Kh, Herman

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utenfor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger og kommentere saklig. Gi deg selv tid til å tolke det jeg skriver, vær uenig, kommenter og diskuter, så får du vite mine tanker og jeg får vite dine, samt at meningene våre kommer fram til alles forferdelse. Ta gjerne kontakt, herman_tuv@hotmail.com ; D

Kategorier

Arkiv

hits