Kombinasjonen av pizza og pause kunne ikke vært timet bedre!

Nå er jeg ferdig med innleveringen som skulle leveres, og jeg fikk meg en fin spassertur ned til butikken fo å handle for litt siden. Pizzaen er sinnsykt god, og jeg håper den vil holde meg gående en god stund, for jeg har utrolig mye lekser og forberedelse igjen til imorgen..
Vel, sånn er det med den saken.

Siden jeg har sittet på rommet mitt med PCen og gjort lekser i hele dag, har jeg ikke hatt anledning til å finne ut noe om valget. Jeg vet jo at urnene stengte klokken 21:00, så nå er det vel bare ventingen igjen regner jeg med.
Jeg håper på rødgrønt flertall, og at Rødt får inn noen på stortinget.

Iced Earth klinger i mine ører, jeg har nå alle albumene de har gitt ut på dataen. ATM hører jeg på "Nightmares", fra plata "Enter The Relam". Jeg gleder meg til jeg har ornet med all musikkk på dataen, så jeg kan begynne å oppdatere iPoden, det har ikke vært gjort på en stund, så jeg begynner gå litt lei av enkelte ting jeg har der :)

Siden "Nightmares" er litt lang og kjedeli, skal jeg fin en video til yndlingssangen min fra Iced Earth, nemlig "Divide Devour" Den er sinnsykt rå! Fant ihvertfall sangen, men ingen video though : ]

Nyt den!  HTL - Vi Blogges!

8 kommentarer

>susanne

14.sep.2009 kl.23:40

sv: kult! trodde du hadde fått noen andre til å lage den : p jeg har og begynnt å prøve å lære meg ting i photoshop, er så morsomt når man får noe til!

EmilieValmo

15.sep.2009 kl.07:45

sv. det var vell egentli for å komme over han ja.....

camilla ♫

15.sep.2009 kl.14:39

SV; Jeg støtter ikke FrP bare av den grunn. Faktisk så holder jeg ikke med noen partier, jeg har tenkt på det med skoleuniform lenge, og derfor kom jeg innpå det tema at FrP ville ha det. Om du skjønner.
Nei, jeg skjønner at du ikke vil ha skoleuniform.. Er ikke så kult på gutter akkurat, haha..

Rebella

15.sep.2009 kl.14:54

SV: Er du bedre nå? Håper du føler deg mye bedre nå - hater å være syk! Og jeg fikk dessverre ikke spist kantareller selv forrige uken, men jeg hadde sykt dilla på det likevel;) Jeg elsker all sopp, men kantarell er nok favoritten. Ha en fantastisk fin uke:D

tone55

15.sep.2009 kl.15:11

SV: Det var sikkert med vilje. Kanskje det var en spøk:-) Bra du liker å lese det! :D

Sofie !

15.sep.2009 kl.16:15

SV;
Ja det er det :)

camilla ♫

15.sep.2009 kl.21:54

Haha, har egentlig bare tenkt til å skrive inn sangtekster som overskrift de dagene jeg ikke vet hva jeg skal ha som overskrift. Men tror nok det blir en del lyrics fra Nothing Else Matters, ja :-) Takk for at du likte bildene mine!

Pernille K

19.sep.2009 kl.17:59

pizza :D <3

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utafor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger å kommentere saklig. Gi deg selv tid til å tolke det jeg skriver, vær uenig, kommenter og diskuter, så får du vite mie tanker og jeg får vite dine, samt at meningene våre kommer fram til alles forferdelse. Ta gjerne kontakt, herman_tuv@hotmail.com ; D

Kategorier

Arkiv

hits