Hipp hurra, Herman engasjerer seg!

Yes, you read it. Jeg skal ikke lenger bare sitte på rumpa å klage på samfunnet, støtte de og de, jeg blir aktiv. Jeg var i kveld på møte i Rød Ungdom, og det var herlig. Virkelig min type folk, jeg digger det! 
Ja, det var det ja. Jeg skal til Oslo! Neste helg, sammen med Simon, Mathilde og Emma, vi skal på Aktivistkonferanse Neste helg! Fy faen jeg gleder meg, skal lære masse  nytt, besøke antikvariatet jeg var på sist jeg besøkte "Byen", og så blir det nok å tråle i forskjellige spennende butikker, og å gå i platebutikker, noe vi ikke har i den tragiske lille byen Bodø.

Nå spiser jeg litt mat, noe som er utrolig godt, og hører på Iced Earth, livealbumet "Alive in Athens" rocker mine ører.

Jeg beklager lite blogging om dagen, men har mye å ta meg til, å er veldig utmattet. Jeg skal gjøre opp for det senere, jeg lover!

HTL - Vi Blogges!3 kommentarer

Tvillingbloggen

17.sep.2009 kl.23:51

Bodø er ikke tragisk, jeg elsker SubWay, og dere er heldige:) hihi

Zuzanna

18.sep.2009 kl.09:28

Så gøy:D Håper Oslo behandler deg fint

Maren

18.sep.2009 kl.19:04

Så flott at du engasjerer deg, det er veldig viktig:) er selv med i unge venstre, men rødt er bra det også da:)

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utafor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger å kommentere saklig. Gi deg selv tid til å tolke det jeg skriver, vær uenig, kommenter og diskuter, så får du vite mie tanker og jeg får vite dine, samt at meningene våre kommer fram til alles forferdelse. Ta gjerne kontakt, herman_tuv@hotmail.com ; D

Kategorier

Arkiv

hits