Ja, meget lite bloggaktivitet.

Jepp, jeg har hatt det travelt. Nå har jeg litt tid til overs, og skal se å få blogget litt.

Det er mye lekser for tiden, jeg kommer sent hjem grunnet møter, dårlige busstider osvosv. Og når jeg ikke er på samfunnsdebatt, RU -møte eller blir valgt til "Presse- og likestillingsansvarlig" i Bodø Press, ja, da må jeg gjøre lekser og husarbeid. Husarbeid sier du, hvorfor det? Jo, fordi jeg ikke har penger selv, og trenger all velvilje jeg kan oppdrive fra mamma sin side for å få lommepenger til Osloturen. 
I Oslo har jeg tenkt å fine meg en ny veske, en i samme stil som den jeg har, men jeg vil ha en jeg kan prege selv med egne band, slagord, og buttons. Jeg nekter å skjende mammas skoleveske fra syttitallet med denne slags ting, fordi den er hellg. Jeg mener, det står faktisk "Make Love Not War" på den!
Og så skal jeg finne meg noe CDer, LPer, siden jeg har et sted i Oslo jeg liker veldig godt å være, siden de selger vinyl, og gamle bøker der. Det er genialt, og så har jeg lovet han på Audioteknikk om å stikke innom en tur, det var der jeg kjøpte platespilleren min. :3

Og så litt om dagen idag. Vi har nå fritime, før en time Samfunnsfag som avslutter dagen. Deretter må jeg hente nøklene til Rådhuset på Rådhuset, siden jeg er den eneste som har anledning til det, og vi skal holde RU - møte der ikveld. Så før klokken halv fire altså, skal jeg ha henta nøklene.

Igår fant jeg slipsene mine! Så jeg satt på Youtube en stund og lærte meg å knyte slips. Nå har jeg på meg et mørkt, smalt slips med et lilla og rødt tynt mønster som minner litt om rosemaling. Slipset kommer fra en samling av min bestefars gamle slips vi anslo å være fra 70-tallet, altså mitt yndlings-tiår. 
- Ja, jeg vet at jeg egentlig burde gjøre mattelekser... Jeg er ferdig i totiden idag, men takket være RUmøtet mitt, er jeg nok ikke hjemme før i 9tiden eller senere. :) Så jeg skal nok satse på å få gjort dem etter skolen eller noe, kanskje jeg finner noen å besøke. Vil du ha besøk? : D Jeg vil komme på besøk til deg! -Bodø, btw...

Jeg hører på Soul Asylum - Runaway Train.
 Jeg skal klare et innlegg ikveld, det lover jeg dere. Ta det med ro, jeg skal ikke bli for opptatt at jeg ikke får blogget!

HTL - Vi Blogges!

Og ja, siden jeg har fått 4 Led Zeppelin-plater på PCen, slenger jeg med en av de bedre sangene, med en nokså kul video jeg fant på Youtube. "Going to California".

Enjoy. :3

8 kommentarer

Frida

23.sep.2009 kl.13:26

SV: Ja, kanskje vi snakkes :)

Zuzanna

23.sep.2009 kl.13:26

Hvor er det stedet ditt ? Skal til Oslo i høstferien, alltid gøy å finne nye steder å besøke.

Emilie Valmo

23.sep.2009 kl.16:00

ja jeg vil ha besøk..................jeg er helt kontaktfri for tiden D:

Zuzanna

24.sep.2009 kl.08:01

SV: Er det langt fra sentrum? Helt håpløs på bussrutan, så jeg foretrekker å gå.

Zuzanna

24.sep.2009 kl.19:54

SV: Takk:) vedder på at jeg kommer til å gå meg vill, men det er ikke første gang. En gang brukte jeg en time for å finne en butikk. Vanligvis skal det ta 5-10min..

Føler at jeg spamer innlegget ditt :S

Emilie Valmo

24.sep.2009 kl.19:57

sv. nevnt at jeg/vi digger deg og ? c:

S.s.s.

24.sep.2009 kl.21:33

Sv: Vi er ikke freaks. De som ikke onanerer er freaks :P Og ja. Det finnes dem, men de fleste gjør det.

Emilie Valmo

25.sep.2009 kl.15:47

sv. ofc digger jeg deg, jeg digger alle. det burde du ha vist. hva er det du skal snakke om egentli ?

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utenfor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger og kommentere saklig. Gi deg selv tid til å tolke det jeg skriver, vær uenig, kommenter og diskuter, så får du vite mine tanker og jeg får vite dine, samt at meningene våre kommer fram til alles forferdelse. Ta gjerne kontakt, herman_tuv@hotmail.com ; D

Kategorier

Arkiv

hits