Man holder seg hjemme for ikke å ødelegge minnene fra dagen før.

Det varmer meg dypt at dine lepper svarte mineNå er jeg våken, og det er vel ganske kult at jeg er i fin form ;) Det ble koselig igår, Fridas bursdagsfeiring var kjempehyggelig, og folk var rolige og samlede. Det var visst bare en person der som ikke er RUer, nemlig Halvdan Sivertsen sin niese, Julia! Det var utrolig bra, vi hørte på musikk, snakket, smakte på hva de andre drakk, go da vi ble kjørt hjem, stakk vi innom Rajas, hvor June spanderte de kronene jeg manglet på en Falaffel, altså en kebab uten kjøtt, og den var utrolig god! Jeg hadde ikke mer penger, så jeg bare gikk fra hvor June og Marcus skulle av, og det var deilig med en frisk gåtur, og jeg hadde jo refleks, så hvorfor skamme seg? : D

Før jeg dro til Frida og Simon hadde jeg vært hos mine besteforeldre, og der snaket vi om matvaner, jeg lekte litt gjemsel med mitt søskenbarn, Benjamin. Han går i syvende, og jeg oppdaget noe jæv*i. Han, syvendeklassingen, og jeg, 16åringen, er i to forskjellige generasjoner. Han visste ikke hva VHS var for noe. Aldri hørt om det. Jeg vokste opp med det, og husker godt når jeg først hørte om DVD. Da gikk jeg i andreklassen, og det var en av jentene i klassen som var bortskjemt eller noe, som drev å fortalte om DVD. Selv fikk jeg ikke DVDspiller før jeg gikk i 6 klasse kanskje? - Aldri vært så utrolig viktig for meg å ha det nyeste av alt, og jeg syns VHS er veldig koselig, og det er vel noe av det samme som kasetter, gode gamle kasetter, slike som de jeg hørte Hakkebakkeskogen på da jeg var liten, noe som har preget barndommen min og den jeg er i dag. Jeg er veldig nostalgisk nå, jeg vet, men noen må da bry seg om det som har vært? Jeg syns det ofte blir et veldig fokus på se fremover hele tiden, og det vil ikke jeg skal prege meg.
Om du kanskje ikke gjettet det, har jeg ikke gått over til BluRay enda, og jeg har ingen planer om å skaffe meg det, på ganske lenge.
Har du noen minner med kassetter eller VHS? Husker du kanskje da du ble introdusert for DVD? 

Jeg var ikke hos besteforeldrene mine helt til halv elleve, da jeg dro til Frida, neida, jeg var hos deg. Vi så film, en film jeg syns er utrolig fin, fordi den handler om ideologi, om personlig styrke, om kjærlighet, og om stolthet.
Jeg blir selvfølgelig litt preget av det at jeg liker deg så godt, men det er utrolig fint å være med deg. Det å holde deg inntil meg, stryke armene dine, og holde dine varme myke hender løfter meg, og får meg til å føle meg vel.
Jeg så inn i dine fortryllende øyne,  strøk ditt kinn og kysset deg. 

Sol, delvis skyer, varmt, herlige høstfarger.

HTL - Vi Blogges!

16 kommentarer

S.s.s.

04.okt.2009 kl.12:40

Sv: Det er noe helt eget med en forelsket person. Det smitter over på alle andre. Hvis du vurderer å invitere henen på film hos deg har jeg i hvert fall en utrolig film om ekte kjærlighet å anbefale. På norsk heter den Dagboken, på engelsk The notebook. Den er herlig. :D

Love is in the air <3

Sofie

04.okt.2009 kl.12:56

så koselig innlegg:)

ANIISME!

04.okt.2009 kl.13:15

Kult !

S.s.s.

04.okt.2009 kl.13:29

Sv: Jeg så ditt siste innlegg ja. Det må du nesten føle litt på selv. Men skal vi sammenligne så kan du jo se din blogg i forhold til min blogg. Da er det vel tydelig at jeg utleverer litt for mye av meg selv. Hehe, men syntes det var helt greit det som du har skrevet.

Så klart er filmvalg helt opp til dere. Jeg bare tipset om en film som kanskje kan ses sammen en eller annen gang. Jeg sa ikke at dere måtte se den :P

Daniel-Rodrigo

04.okt.2009 kl.13:30

jeg har oppdaget noe lignende, da følte jeg meg litt gammel. VHS assosierer jeg med Disney, siden det var når jeg var yngre jeg så mye Disneyfilmer, har mange oppe på loftet et sted. Vi også var ganske seint ute med å få DVD-spiller, men vi fikk og har enda en kombinasjon av DVD og VHS. Fin blogg, flott å se at det finnes blogger som ikke bare handler om "dagens antrekk" ol.

Herman T. Lund

04.okt.2009 kl.13:39

Daniel: Nemlig, det var det som var følelsen, følelsen av å være gammel! Mhm, Disneyfilmer, og Dinosaurene kommer var vel det det gikk i for min del, og minnene her herlige å kunne se tilbake på.

Vel, jeg har på en måte gjort det til mitt mål at bloggen ikke skal være så utrolig mainstream, fordi jeg holder meg helst på sidegatene, blir kjent med ekte mennesker istedet for å følge turistguiden som viser meg et glansbilde av en turistby, hvis jeg kan dra den sammenhengen ;)

Frida

04.okt.2009 kl.14:19

sv: Innlegget handler ikke om Kai, hvis det var det du trodde.. ( Kanskje jeg misforstod komentaren din). :p

Emilie Valmo

04.okt.2009 kl.15:16

sv. men jeg liker å si det + at jeg ble lært til å si håber av min kvartdanske bestefar :]

Frida

04.okt.2009 kl.15:18

sv: Vi er vel det man kaller nye kjærester. :) Så det er ikke så veldig rart at du ikke vet det!

Emilie Valmo

04.okt.2009 kl.15:31

sv. jeg er meget lei designet selv, derfor fikk jeg min gode vennine Marthe-Lise med ut for å ta bilder siden hun nettopp fikk nytt speilrefleks :3

MiserableAtBest

04.okt.2009 kl.18:03

Sv: Ja, det kan jeg. Give pictures, tror ikke jeg har så mange av deg. hm :3

Thea

04.okt.2009 kl.18:04

Jeg likte dette innlegget. <3 hehe

Rebella

04.okt.2009 kl.19:37

Haha, det er helt utrolig at de få årene kan skille så kraftig! Og jeg elsker videokassetter, har fremdeles en haug av dem, og jeg kommer heller ikke til å skaffe meg BluRay på lenge, jeg er fornøyd med DVD'ene mine så lenge:) VHS er virkelig koselig, helt enig der. Og for en nydelig slutt du har på innlegget♥

SV:

Jeg elsker random ting, så det er bare å få opp på bloggen din med én gang, det hadde jeg digget:D Og så kult at du også elsker høsten - lukten, fargene og ikke minst stemningen er jeg helt forelsket i♥ Eneste som irriterer meg, er at butikkene drar inn julen ALTfor tidlig, det provoserer meg virkelig, men det er jo ikke høsten som står for, det er profitthungrige tullinger:(

Og angående sangen er det faktisk helt ulikt meg, for vanligvis får jeg noia og klikker av slike klissesanger med heliumstemme av en liksomsøt animert bamse, men akkurat den der liker jeg:) Men du skulle visst hvor inderlig jeg hater slike ellers - folk flest rister på hodet av hvor intenst jeg misliker slike, faktisk;)

Jeg vet ikke hvem Sss er, tror aldri jeg har lest den bloggen, men jeg skal få sjekket den:)

Og herlighet, du er bare så utrolig GOD, du - hjertelig tusen takk for de skjønne ordene, de varmer virkelig, jeg er så glad og takknemlig for dem! Og det at du gleder deg over når du ser at jeg får lange kommentarer, det er bare en så vakker kvalitet, Herman, og jeg setter enormt pris på at du er slik:) Du får meg alltid til å smile, og som jeg har sagt før; jeg frydes av hvor bra du skriver også, for slikt digger jeg;D

TUSEN takk for at du leser bloggen min, folk som deg skulle det virkelig vært flere av her i verden♥

Ha en herlig søndag, kjære deg:)
SV: Så bra sagt! Jeg kunne ikke vært mer enig med deg, når jeg ser alt tullet Disney kommer med for tiden, er det fristende å sette seg ned og gråte. Jeg klarte heller ikke høre stort mer enn et minutt, det er jo ikke spesielt fint å høre på, at den fine, koselige og morsomme sangen blir ødelagt. Savner Disney som det var da jeg var liten unge, jeg.

☆Rebella☆

04.okt.2009 kl.21:37

SV: :D Jeg kan så fullstendig se for meg at å skrive og utgi en bok eller flere bøker blir en del av fremtiden din, ja;)

Og det er det som er så vidunderlig herlig med å være random, det ligger jo i ordet selv; det er helt random/tilfeldig, så du kan putte det inn hvor som helst og det vil alltid passe;D

- I helsike, tuller du?! 521 forskjellige språk?!?!!! Det er jo helt sykt! Greit nok at det er det mest folkerike landet i Afrika, men det er jo helt enormt, jeg er helt målløs!

Og hva som stresser meg for tiden? Jeg er redd for at pappa skal ha problemer med hjertet, for han har hatt vondt i brystet - jeg er faktisk livredd for det, jeg klarer meg ikke uten min elskede Papin, jeg elsker foreldrene mine så vanvittig høyt og bare tanken på å skulle miste dem så tidlig er forferdelig!

Jeg er også stresset og bekymret for at jeg ikke skal klare å følge gjennom nå som jeg virkelig skal gi jernet for sunn&slank prosjektet mitt, for jeg har falt så mange ganger og det blir vanskeligere og vanskeligere å reise seg igjen - jeg vil så inderlig, det er dessverre så mye som sitter i hodet og det er LANGT i fra å 'bare gjøre det' når ens eget forkvaklede surr i hodet forkludrer så mye:( Det er så sykt vanskelig å fortsette når man mister motivasjonen og frykten for å mislykkes overskygger alt, når man mister troen på at man skal klare det.

Men jeg må jo fortsette, SKAL klare det - jeg vil bare så gjerne være på mitt eget lag, at jegikke skal motarbeide meg selv!

Jeg stresser også fordi Dina klør så mye, stakkars skatten min; hun har atopi (atopisk eksem), og vi holder det så godt vi kan i sjakk med medisiner, kosthold, pleie og livsstil, og hun har veldig god kvalitet på livet sitt, som er det viktigste.

Jeg stresser og bekymrer meg for å miste dem jeg elsker (jeg er et utpreget irriterende bekymringsmenneske),

jeg stresser fordi jeg ikke klarer å beholde motivasjonen til å rydde osv osv.

Uff, jeg har ikke godt av å liste opp slike ting - det er der hele tiden, jeg bør ikke skrive om det i tillegg.

Og fatte seg i korthet? - nei, jeg er ikke plaget med det;p

Solveig Kristiansen

05.okt.2009 kl.10:52

Korr søtt Herman :D

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utenfor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger og kommentere saklig. Gi deg selv tid til å tolke det jeg skriver, vær uenig, kommenter og diskuter, så får du vite mine tanker og jeg får vite dine, samt at meningene våre kommer fram til alles forferdelse. Ta gjerne kontakt, herman_tuv@hotmail.com ; D

Kategorier

Arkiv

hits