Å være kan være så mangt.

Night driving without headlights, wearing sunglasses too, looking good but sure dont feel right, anything to be cool.Det der er et utdrag fra en av sangene jeg høres mest på for tiden, April Fool, av Soul Asylum.

Kommer nok ikke til å skrive stort mer enn noe sipping om at jeg er travel og ikke har fantasi til å skrive noe med substans i osvsov. Menmen, gogo bloggen!

Dagen idag har vært kul! Fikk tilbake matteprøven, jeg fikk 2, og besto!!! :D:D:D Veldig fornøyd der altså. Gikk opp fra forrige prøve, som jeg ikke bestod... Vegard og jeg hadde en siste arbeidsøkt hvor vi samordnet hva vi skal si osv. på det åpne møtet i morgen. Jeg fikk framføre det jeg har skrevet om miljø for de andre RUerne, og de var fornøyde med det! Jeg er jo relativt fersk RUer, men de syntes jeg hadde vært flink til å samle relevant informasjon, og det var godt underbygd vår politikk. Så, i morgen på GIMLE klokken 6 folkens, da er det åpent møte! Det blir innledning om Rød Ungdom, sosialisme, feminisme og miljø (Den er min). Det vil også bli servert kaffe og kaker, Håper å se akkurat deg i salen, vel møtt!

Videre nå skal jeg skrive om noe mer jeg skal si, og så skal jeg lære meg alt jeg skal si nogenlunde utenatt ;)

Sov godt folkens.
HTL - Vi Blogges!

Én kommentar

☆Rebella☆

13.okt.2009 kl.01:22

Åh, jeg kjenner så godt den deilige følelsen av å karre seg til en toer i matten;D Minner, gitt, haha:D (og nei, jeg tuller ikke, om det skulle være tvil om det;p)

Skriv en ny kommentar

Herman T. Lund

Herman T. Lund

16, Bodø

Herman Thamdrup Lund, glagutt fra utenfor bodø en plass, sosial og utadvendt, elsker å bli kjent med nye mennesker! Legg gjerne igjen link til din blogg, digger å lese blogger og kommentere saklig. Gi deg selv tid til å tolke det jeg skriver, vær uenig, kommenter og diskuter, så får du vite mine tanker og jeg får vite dine, samt at meningene våre kommer fram til alles forferdelse. Ta gjerne kontakt, herman_tuv@hotmail.com ; D

Kategorier

Arkiv

hits