Skrivesperre: julens forbannelse.

Ja, som overskriften vagt hinter etter, sliter jeg med dårlig inspirasjon for tiden, inlegget jeg planla om fremmedfrykt stoppet helt opp, og jeg har ingen ting for tida.

Men, tror jeg skal gå i gang med å skrive nytt innlegg snart, om det som opptar meg for tiden, den fantastiske kjæresten min, Hedda Skyum.

Håper julen har behandlet dere flott, og at det er mer feit julemat på lager, og at dere hygger dere med kjære og nære.

Videre God Jul!

HTL - Vi Blogges!

5 kommentarer

chocolat3

25.des.2009 kl.17:14

Sv; mhm! : D

God jul videre til deg også^^

Rikke

25.des.2009 kl.18:58

god jul videre ; ¤

lea

18.jan.2010 kl.22:22

Er ikke helt sikker på hvor jeg skal kommentere, med jeg tar det her. Jeg synes du minner sykt om Helge Ombo i filmen og bøkene om Jarle Klepp! Good thing. +++ at du skriver bra :- )

Herman Kvartdansken T. Lund

20.jan.2010 kl.00:33

lea: Hm, må vel sjekkes ut. :p Takk! :D

Herman Kvartdansken T. Lund

22.jan.2010 kl.23:37

lea: Når du sier det, har jeg faktisk blitt sammenlignet med han før, ved flere anledninger, hehe! : p

Skriv en ny kommentar

Herman Kvartdansken T. Lund

Herman Kvartdansken T. Lund

17, Bodø

Herman, kvartdansken som holder til i Bodø i det en gang nok så kalde nord. Bedriver tida med å filosofere over de merkeligste ting, høre på musikk, tenke og skrive samfunnskritisk. Er aktiv i Rød Ungdom, så vel som i Natur og Ungdom, og går førsteåret studiespesialisering ved Bodø Videregående Skole. Gi deg selv tid til å tolke det jeg skriver, vær uenig, kommenter og diskuter, så får du vite mine tanker og jeg får vite dine, samt at meningene våre kommer fram til alles forferdelse. Ta gjerne kontakt, herman_tuv@hotmail.com. Eller du kan sende en saklig mail, diskutere tanker eller what not, til hermieatuv@gmail.com. Ha en fin dag! :-)

Kategorier

Arkiv

hits