En hyggelig vending i "outfit"-spalten.

Frykt ikke, jeg har ingen intensjoner om å ta bilde av meg selv i speilet for å vise dere hva jeg snakker om.
Jeg foretrekker tusen ord, over et bilde som bare gir deg din tolkning.

I dag stod jeg tidlig  opp, ihvertfall i betraktning av at det ble lite søvn i natt også, og at jeg nå sitter på randen av skolestart etter ferien. Bilen skulle på EU-kontroll hos NAF, så jeg ba mamma om å dra meg opp så jeg fikk med meg dagslys og en tidligere start på dagen enn jeg har hatt på nesten to uker. Den gamle gampen overrasket, og hadde kun mangler i form av av en lyspære i feile farger, ei pakning og muttere som burde byttes ut.

Vi møtte besteforeldrene mine på kafé, og bestefar og jeg tasset etter damene mens de kikket på klær, og jeg utnyttet meg som vanlig av at bestefar er en veldig god samtalepartner, og vi snakket om diplomati, miljøproblemer og andre saker vi finner interessant fra dagens verdensbilde. Jeg liker Aftenpostens tidsskrift "Innsikt" veldig godt, og tror nå jeg har snakket bestefar inn i å abonnere, hehe.

Vi ble aldri helt sikre på om vi fant butikken mormor fortalte oss om, men etter å ha fulgt veibeskrivelsen hennes kom vi fram til en litt avsidesliggende butikk som ved første øyekast kunne minne om en sliten brukthandel, men etter noen opplysende setninger fra innehaveren, finner jeg ut at "Spar Mer" selger nye klær og forskjellige ting som puter, gardiner, duker, som de har kjøpt fra opphørssalg osv., og dermed kan selge det videre for en slikk og ingen ting og fremdeles tjene greit på det. De har nå kampanje, og om du kjøper ti plagg, får du hele bunten for 350 kroner, kun med unntak av noen flotte Blend-bukser som gikk for under 200 kroner. Jeg fikk meg ei ny bukse og en løper til bordet mitt, og mamma et par bluser og noe å fortelle vennene sine om. Jeg gjør nå det samme, sprer det gode budskap i håp om bedre forretninger for eierne.

Videre dro vi til et militærutsalg hvor jeg håpet å finne meg marsstøvler, fordi jeg føler nå at jeg kan satse på å kjøpe meg noen skikkelige sko, siden føttene mine ikke vokser noe særlig lenger, og jeg ikke egentlig har noen gode sko. Var kjipt at vi ikke hadde kontanter, men han skulle legge de av til meg, et par som virket ganske bra, men som jeg skulle få relativt billig fordi det var ei sprekk i sålen.  

Ja, mer var det vel ikke å si om den saken. Jeg sliter for tiden med et litt uvanlig problem, jeg har flere ideer til hva å skrive om men klarer ikke fullføre noen. Men, det ordner seg nok. 

HTL - Vi Blogges!
Jeg har ikke sett Sin City, men likte dette materialet sammen med sangen jeg har hørt en del på. Muse - City Of Delusion

18 kommentarer

>susanne

04.jan.2010 kl.20:27

heldig du er, jeg er helt blakk så har ikke fått kjøpt meg noen nye klær.. :p

Siskx

04.jan.2010 kl.21:28

Fancy 8D

Heldig gris! Jeg trenger mer penger xD

Villevalo

05.jan.2010 kl.00:17

sv; Ja, ikke sant!

Gitaristen du siktet til er Linde, fra HIM;)
Åh, gjett om jeg kjenner meg igjen i å ha mange idéer til hva å skrive om, uten å virke til å klare å gjennomføre noen av dem - utrolig frustrerende! Og hvor heldig er vi ikke som har en interessant bestefar å snakke med? Jeg elsker å preike med Besse, som jeg alltid har kalt ham, og å høre ham fortelle fra krigen, da han var guttunge, er enormt interessant og noe av det jeg liker best å gjøre:) Godt nyttår, forresten! Håper du hadde en herlig jul:)

>susanne

08.jan.2010 kl.22:21

jepp han er her, skal hillse ;D

moomadness

09.jan.2010 kl.21:18

SV: Ja, murvegger er fine å ha som bakgrunn når man skal ta et bilde.

Eide

10.jan.2010 kl.13:44

Æææ, hvor fant du den koselige butikken?

Bestefaren din virker utrolig grei og kul:) Jeg liker også innsikt, har mange bra artikler og synspunkt. Me like.

Herman Kvartdansken T. Lund

11.jan.2010 kl.01:21

(Bjørk?) Eide: Du vet Prinsens gate? Når du kommer opp bak Nordlands Banken, er det til høyre et stykke, og så på høyresiden av veien. :D

Innsikt (Aftenposten generelt) går utrolig bra i dybden i artiklene, noe man skjeldent finner i andre aviser og blader.
SV: Jaa, ikkesant! :D
Marsjstøvler, faktisk! Stiiiliig! (:

Bjørk Eide

13.jan.2010 kl.18:00

Var meg, ja:P Haha, må ta meg en tur dit, trenger nye ting jeg slipper å bruke masse penger på:)

Ja, leser ikke så mye aviser, men morgenbladet er veldig bra det og. Kommer bare lørdag, men da har man noe for hele uka. Artikler fra hele verden, hørt om det?

Herman Kvartdansken T. Lund

13.jan.2010 kl.20:11

Har vel hørt om det ja. Må sjekkes ut en gang. : )

Siskxx

18.jan.2010 kl.23:06

Så FIN header 8DD

SOFSEN

22.jan.2010 kl.17:41

Uh, jeg elsker headeren din, Hermannnnnnn.

SOFSEN

22.jan.2010 kl.17:42

Og BY THE WAY, MISTER, hvorfor LINKER du IKKE til MEG?

lea

24.jan.2010 kl.17:54

Ah, jeg elsker slike butikker!

Jeg har et lite problem jeg trenger hjelp med, serru... jeg forventer selvfølgelig ikke at du skal kaste bort din verdifulle tid på meg, men HVIS du gjør det lover jeg å bli fast leser og kommentere regelmessig! (som om jeg ikke ville gjort det uansett... :P)

Jeg trenger hjelp med å melde meg ut av SU! Selvfølgelig er dette nesten umulig, siden de ikke har en AVSLUTT MEDLEMSSKAP knapp på hjemmesiden sin..Hvorfor har de ikke det?

Og selvfølgelig; grunnen til at jeg melder meg ut av SU:

Jeg har planer om å melde meg inn i RU! Greit nok at de er ganske like, men nå har jeg altså insett det; SU sitter for det meste bare på ræva! RU er aksjonære, og det vil jeg også være!

Hjelp, please?

Herman Kvartdansken T. Lund

24.jan.2010 kl.23:05

Lea: Jeg kjenner jeg blir utrolig glad inni meg, jeg lo høyt, og bare ble i kjempegodt humør nå jeg! :-D

Først må jeg si at jeg ikke likte Sosialistisk Ungdom sine hjemmesider noe større, det var uoversiktlig, og jeg fant ikke godt fram.

Men etter litt orging fant jeg frem til en liste over sentralstyremedlemmer, og jeg tror det enkleste for deg, er å sende en e-post til orgaanisasjonssekretæren, da (jeg tror) det er denne som har kontroll på slikt.

Han heter Olav Magnus Linge, og du finner han her, på lista over sentralstyret - http://www.su.no/Organisasjon/Sentralstyret/index.html.

Du nevnte i en tidligere kommentar at du holder til i Finnmark, og jeg kan gledelig informere deg om at Rød Ungdom i høst fikk lokallag i Alta! Nå vet ikke jeg i hvilken grad dette hjelper deg, men uansett.

Enda en grunn: SU har et kjipt moderparti, som ikke forsvarer sine meninger, som selger sjela for å få være i regjering, og som SU må forsvare og kjempe for. SV er reaksjonære. Rød Ungdom Ruler, håper du melder deg inn og at du trives kjempemasse! :-D

http://Sosialisme.no - RUs hjemmeside.

lea

25.jan.2010 kl.15:30

tusen tusen tusen tusen takk! Alta er et lite stykke unna, men det ordner seg! :-D

Herman Kvartdansken T. Lund

26.jan.2010 kl.02:24

lea: Og forresten, om du skal melde deg inn, må jeg be deg om å la deg verve av noen i Alta, evt. noen andre steder i Nord-Norge, fordi vi (region 1), har en pågående vervekonkurranse gående, fram til Landsmøtet (april), og hvis du melder deg inn på nettsiden får ingen poeng, haha. Awesome! :-D

Skriv en ny kommentar

Herman Kvartdansken T. Lund

Herman Kvartdansken T. Lund

17, Bodø

Herman, kvartdansken som holder til i Bodø i det en gang nok så kalde nord. Bedriver tida med å filosofere over de merkeligste ting, høre på musikk, tenke og skrive samfunnskritisk. Er aktiv i Rød Ungdom, så vel som i Natur og Ungdom, og går førsteåret studiespesialisering ved Bodø Videregående Skole. Gi deg selv tid til å tolke det jeg skriver, vær uenig, kommenter og diskuter, så får du vite mine tanker og jeg får vite dine, samt at meningene våre kommer fram til alles forferdelse. Ta gjerne kontakt, herman_tuv@hotmail.com. Eller du kan sende en saklig mail, diskutere tanker eller what not, til hermieatuv@gmail.com. Ha en fin dag! :-)

Kategorier

Arkiv

hits