Regner med at jeg kommer på et tema etter hvert.

:-D

Okei, da har vi oss et tema. Jeg skal skrive, om det alltid så hyggelige, alltid så vennlige, smilet.

Vi kan alle smile. Enten det er et ondskapsfullt grin, et sleskete glis, eller et hjertelig, åpent flir, så smiler vi. 

Noen kan være påtatte, falske, og det er ikke noe kult. Man sier øynene er et vindu til sjelen, men kan ikke også de merkelige greiene vi gjør med mimikken i ansiktet vårt, være det? Jo, det tror jeg. Et smil forteller ihvertfall meg mye om en person. Vi vet aldri hva vi går til, og vi vet aldri hva vi får. Et smil er egentlig noe rent, noe vakkert og uskyldig, som jeg ikke tror trenger noen dyptgående forklaring eller analyse. Kanskje jeg heller skulle gi meg med en gang, og heller lese videre, og se om Arthur, Ford, Zaphod og Trillian kommer seg ut av tidsløkka som er Milliways - resturangen på universets konstante ende? Eller var, hvem vet? Kommer de noen gang til å se Marvin ogjen, som ble fanget i et parallelt univers, konstruert av Zarniwoop? 

Woop woop ;D

Tjææ, hva mer kan man si om smil?

Jeg elsker det varme, hjertelige smilet. Det du får av en gatemusikant som nettopp har fått penger i lua si, eller et barn som akkurat har spist yndlingsretten sin - Spaaaghetti med Kjøttsauuuus! :-D Hehe, nei hvem vet. Eller kanskje det fraværende, lykkelige men akk så tannløse smilet til en gammel sjøulk som slapp å lage sitt eget søppelbål? Nei, jeg kan ikke svare, haha.

Et lurt og hemmelighetsfullt smil, kanskje på et bilde tatt mens du grublet over meininga med livet? jeg har på et punkt kommet fram til at ting ikke trenger å ha mening, bestandig. Noen ting gjør vi fordi vi har lyst til å se hvor det fører oss.

Det kan være blasst, hvitt og kjølig, men det kan aldri være kjedelig. Smilet forteller bestandig noe, det formidler en historie, en spennende thriller, eller et stemningsfullt dikt. Hvem som vet, nei det vet i alle fall ikke jeg.

Om du har noen tanker om smil, kanskje et favorittsmil - altså type smil - så vil jeg gjerne høre litt om det, kanskje du legger igjen en smilende kommentar under her?

Nå skal jeg lese, og høre videre på en merkelig, og kul sammensatt spilleliste. Jeg sitter på biblioteket, og har litt over en halv time til min siste time for dagen - riktignok en dobbeltime, men det er det vel ingen som bryr seg om? Ikke jeg ihvertfall.

Såååå: Smil og vær glad for hver en dag, som går - så skal du se hvor mange du smitter! 

Fred og kjærleik, og eit varmande smil. <3 :-D

HTL - Me Bloggast!

8 kommentarer

Heizann, stikker bare innom for å ønske deg en fin dag!

Foresten, har du lyst på gratis gavekort og mer trafikk på bloggen din/deres?:)

Pernille

07.jun.2010 kl.12:16

Hihi, du er så filosofisk anlagt at du til og med begir deg ut på å analysere smil! Artig :P Når det gjelder dette temaet har jeg faktisk er favoritt-smil. Jeg liker best det hemmelighetsfulle smilet, som sier at du egentlig ikke har en hemmelighet...

Zuzanna

07.jun.2010 kl.12:45

Haha, jammen klarte du å produsere et utrolig søtt innlegg om smiling :) Jeg smilte faktisk menst jeg lese.

Herman Kvartdansken T. Lund

07.jun.2010 kl.13:22

Pernille: Liker det! Det er et eller annet med våren tror jeg, og sinnsstemninga jeg befinenr meg i, som gjør at jeg tenker og filosoferer rundt, de, ja - merkeligste ting. ;)

MAri

07.jun.2010 kl.14:09

enig meg pernille, du e flink du Herman.

jeg liker det litt hemmelighetsfulle forelska smilet hvor man bare vet, selv om det er hemmelig.

>susanne

08.jun.2010 kl.12:19

flink du er til å skrive herman ;)

Sisk xx

08.jun.2010 kl.16:56

Et smil er det vakreste jeg vet om <3

Herman Kvartdansken T. Lund

10.jun.2010 kl.22:13

>susanne: Takk Susanne! :D

Skriv en ny kommentar

Herman Kvartdansken T. Lund

Herman Kvartdansken T. Lund

17, Bodø

Jeg er en tenker, og liker å skrive. Engasjerer meg i saker som står mitt sosialisthjerte nær, og jeg er aktiv i Rød Ungdom i Bodø. Aktiviteten på bloggen foregår svært sporadisk, men følge med, hvem vet. ;)

Kategorier

Arkiv

hits