Shit just got real.

Har fiksa litt på headeren, og skal blogge deretter. 

Vi fikk egentlig vikar i denne timen, matematikk dobbeltime. Men han hadde ikke helt oversikten stakkar, så vi fant ut i fellesskap at  det var helt greit å gi de som følte de trengte det,studietid, siden alle har så mange slitsomme prøver rett over helga. Jeg for min del, kan ikke så utrolig mye mer om befolkningsteori og de greiene der etter disse timene.

Han karen hadde ikke introdusert seg, så jeg fant det passende å stille han noen korte spørsmål om hva han het, om han har fast ansettelse og så videre. Etter hvert kom vi inn på fritidsinteresser og den slags, og før han tyve minutter senere sluttet å snakke, visste jeg historien bak hans merkelige dialekt, (Bodø, Hardanger, Vestlandet generelt, lang historie, lover...) og at han er ganske interessert i geografi og historie, selv om han ikke underviser i noen av disse fagene.

Awesomeness.

PJAAT :D


Tja, nå er det vel lunch, og jeg må vel finne folka (les: tusle til bordet ved musikk-klasserommet) og kombinere spising med sosialisering. Yeah. 

Etter skolen, som er ferdig kvart på ett i dag, skal jeg vente til halv tre på ei venninne, og så skal vi finne på noe, for første gang på lenge. Det blir nok kos. 

Jeg har egentlig bestemt meg for å sitte på biblioteket i den tida, men om noen har bedre forslag, kan dere betrakte det som en oppfordring til å kommentere masse usaklige, herlige ting man kan bedrive (les: bederve) tida si med.

 HTL - Vi Blogges!  Zarniwoop(woop) <3

6 kommentarer

Tone

13.jun.2010 kl.18:18

Sv: Japp, vår hund :D

Sisk xx

15.jun.2010 kl.23:20

Du er blitt utfordret på min blogg ^^

Herman Kvartdansken T. Lund

19.jun.2010 kl.15:23

Sisk xx: Gaaaaah

Sisk xx

19.jun.2010 kl.19:25

Hva? Det er gøy : D

Sisk xx

19.jun.2010 kl.19:30

Sv: haha xD skjønner det da : p men hvorfor loff? Oo,

Skriv en ny kommentar

Herman Kvartdansken T. Lund

Herman Kvartdansken T. Lund

17, Bodø

Jeg er en tenker, og liker å skrive. Engasjerer meg i saker som står mitt sosialisthjerte nær, og jeg er aktiv i Rød Ungdom i Bodø. Aktiviteten på bloggen foregår svært sporadisk, men følge med, hvem vet. ;)

Kategorier

Arkiv

hits