Sommer og sånt.

Det begynner å ligne sommer, også her i Bodø. Om ikke mange timene reiser jeg nordover for å besøke min far, bror og andre gamle venner i Tromsø. Håper været der er like bra, og at det holder seg de neste to ukene.

Det er lett å bli i godt humør i disse lyse tider, og det gleder meg, for når folk er glade, smitter det! Jeg har ikke noe fornuftig eller spesielt å skrive om, så jeg vil egentlig bare gi alle ei oppfordring til sommeren, som man kan notere seg bak øret eller hvor man ønsker: Smil! Smil til kjevene deres gjør vondt, spre glede og ha det fint, bli kjent med andre sommerglade mennesker, spis is, bad, prøv nye ting, og ta sjanser. 

Sommeren er ikke bare en pause, men også en ny omgang, et mellomspill, og en oppvarming til det nye jobb- og skoleåret som begynner til høsten. 

Jeg har klipt håret (litt, vel og merke), kjøpt meg et par badeshorts, og satser på en flott sommer, for meg, deg, og alle du kjenner eller ikke har møtt enda!

God sommer, uansett hvor på den ganske klode du skulle befinne deg. Nyt sola, nyt regnet, nyt skyggen, nyt alkoholen, jordbærene, rekene, vennene, vannet, sommerflørtene, og slapp av - fordi du fortjener det. Haha, reklameklisjéer er morsomme. ;-)

Jeg takker for meg, og kommer nok ikke til å være overivrig på bloggen i sommer, men jeg kan jo feire litt, i og med at jeg nå har hatt denne bloggen, mer eller mindre aktiv, i over ett år!

Vi snakkes - Herman :-D

4 kommentarer

Åsmund

29.jun.2010 kl.16:59

Nyt sommer'n :)

Lydia

29.jun.2010 kl.17:23

go sommer ! :D

Sisk xx

29.jun.2010 kl.17:39

Sv: Ikke? : o

Vet du hva? noe skummelt skjedde på Flyshowet! Jeg innbilte meg at du var der o.o

Det var en fyr som lignet litt på deg, og når jeg snudde meg så stirret han skikkelig!

Det var skummelt xD

Haha, Jeg vet ikke hvorfor jeg alltid skriver loff, det bare begynte og slik pågår det enda,Hihi.

God Sommer Herman :*

Camilla

29.jun.2010 kl.17:40

God sommer :D Takk for oppmuntring !

Skriv en ny kommentar

Herman Kvartdansken T. Lund

Herman Kvartdansken T. Lund

17, Bodø

Jeg er en tenker, og liker å skrive. Engasjerer meg i saker som står mitt sosialisthjerte nær, og jeg er aktiv i Rød Ungdom i Bodø. Aktiviteten på bloggen foregår svært sporadisk, men følge med, hvem vet. ;)

Kategorier

Arkiv

hits