Jeg husker smilefjeset vårt, og jeg kjenner på meg at du gjør det også.

Hei, du. Dette er litt som vår gjemmeplass, det var for deg jeg åpna bloggen igjen, pus. Haha, pus du liksom.

 

Jeg reiser snart til Bodø, og da jeg skulle finne smykket jeg har etter farfaren min, så gikk det ikke. Jeg ville feire denne jula med deg, men jeg finner det ikke. Nå vender jeg meg rett til deg. Her, hvor vi møttes. Det var ikke her vi ble kjent, men det var her vi møttes. Du har ikke slutta å være med meg, jeg var redd for det, at du skulle gå videre uten meg, for å snu litt rundt på det. Jeg er glad for at du fortsatt har meg, for at dette kan være som en av de gangene da vi etter fleire måneder så hverandre i tre minutter da toget stoppa, og ikke slapp hverandre før toget nesten bevegde seg videre, da vi krangla over Facebook-post fordi vi var redde for å miste hverandre, men møttes igjen da du var på gjennomreise hos meg, siste gangen. Vi veit at vi ikke reiser fra hverandre, vi veit at det måtte være sånn, at livet ikke slutta der men at et par timer med litt pinlig stillhet var så mye bedre enn å ikke sees, å sitte i hver vår ende av verdensveven. Vi endte ikke opp på det samme stedet, men så gjør vi det allikevel, fordi, vi er her.

Her inne, i hjertet ditt, i mitt, og her, på bloggen.

Du hater tegnsettinga mi, og det er kanskje derfor det blir som dette. Men, ser man på innleggene mine før og etter deg, så blir det bedre, for du var virkelig på den rettskrivninga mi, å som jeg skreiv dårlig. 

 

Nå, og i tjuefire timer til, er det fem måneder siden rettskrivning slutta å bety noe. Lenge.Lenge var det mye som slutta å bety noe. Men du betyr noe, og i rettskrvning har jeg deg, i hver referanse til Transformers, i "Bøn frå Helvete", i heile den plata, det er ikke bare at jeg kjenner deg jeg takker for, for å unngå å skrive en roman. Men jeg kommer tilbake hit. Det lover jeg, og denne gangen skal jeg ikke glemme bursdagen din, eller forsove meg til den ene timen du er i byen min, jeg skal komme tilbake.

 

Ta vare på smykket ditt til jeg finner det.

hits